Christina List - Psykoterapeut

Christina List

Psykoterapeut

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er uddannet eksamineret og certificeret psykoterapeut i 2011 og har praktiseret de sidste 10 år i egen klinik. Nu tilbyder jeg onlineterapi. Christina List - Psykoterapeut

Beskrivelse

Langt de fleste mennesker oplever i perioder af deres liv at være ude af balance og at egne ressourcer er utilstrækkelige, hvilket kan resultere i uoverkommelige udfordringer.

Flere benytter sig derfor af professionel hjælp til hurtigt og effektivt at komme videre. Gennem online terapi kan jeg hjælpe dig, uden at du behøver forlade hjemmet.


Jeg er uddannet i den 4-årige uddannelse på Essentielt Institut som Integrativ psykoterapeut i 2011 og har praktiseret lige siden. Uddannelsen og metoden er godkendt af både EAIP og SPUD.

Jeg er født i 1981 og bosat og opvokset i Silkeborg og er i øvrigt forfatter til bøgerne Opskriften på Lykke og Den glemte sandhed. Desuden arbejder jeg også i psykiatrien.


Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Klientudtalelser

Lars og Mette - "Christina er årsagen til at vi stadig er sammen den dag i dag. Hun er super nem at tale med, god at sparre med og ikke mindst dygtig til sit håndværk. Vi var meget forundret over, hvor god hun var til at arbejde med os begge, selvom vi er meget forskellige. Hun får vores varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Torben - "Christina har været mig en stor hjælp over flere omgange, både i privat- og arbejdslivet. Hun er empatisk, effektiv og formår altid at finde ind til problemet med det samme. Jeg anbefaler hende klart."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.