Christina List - Psykoterapeut

Christina List

Psykoterapeut

Videosamtale

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er uddannet eksamineret og certificeret psykoterapeut i 2011 og har praktiseret de sidste 10 år i egen klinik. Nu tilbyder jeg onlineterapi. Christina List - Psykoterapeut

Beskrivelse

Langt de fleste mennesker oplever i perioder af deres liv at være ude af balance og at egne ressourcer er utilstrækkelige, hvilket kan resultere i uoverkommelige udfordringer.

Flere benytter sig derfor af professionel hjælp til hurtigt og effektivt at komme videre. Gennem online terapi kan jeg hjælpe dig, uden at du behøver forlade hjemmet.


Jeg er uddannet i den 4-årige uddannelse på Essentielt Institut som Integrativ psykoterapeut i 2011 og har praktiseret lige siden. Uddannelsen og metoden er godkendt af både EAIP og SPUD.

Jeg er født i 1981 og bosat og opvokset i Silkeborg og er i øvrigt forfatter til bøgerne Opskriften på Lykke og Den glemte sandhed. Desuden arbejder jeg også i psykiatrien.


Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Klientudtalelser

Lars og Mette - "Christina er årsagen til at vi stadig er sammen den dag i dag. Hun er super nem at tale med, god at sparre med og ikke mindst dygtig til sit håndværk. Vi var meget forundret over, hvor god hun var til at arbejde med os begge, selvom vi er meget forskellige. Hun får vores varmeste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Torben - "Christina har været mig en stor hjælp over flere omgange, både i privat- og arbejdslivet. Hun er empatisk, effektiv og formår altid at finde ind til problemet med det samme. Jeg anbefaler hende klart."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.