Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers NV , Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Terapi til reduceret pris 550 kr. Aftal tid

Klippekort / reduceret pris: 5 x individuel terapi 2.500 kr. Aftal tid

Klippekort på 5 x individuel terapi 3.500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individual terapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Terapi til reduceret pris (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg har et ønske og en mission om at alle mennesker skal kunne leve sit eget liv - udfolde sig og glædes - på trods af diagnoser. Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Terapi kan hjælpe dig ud af en fastlåst hverdag.

Svigt, tab, chok og traumer har det med at sætte sig fast i vores nervesystem; selv mange år efter chok hændelser kan vi opleve begrænsninger i vores tanker, handlinger og sociale færden. 

Vi kan opleve os begrænset i at være den, vi virkeligheden er.


Oplever du muligvis...

 •  angst og skyldfølelse i din hverdag
 •  tristhed eller modløshed  
 •  indre uro og tankemylder
 •  problemer med at sove eller en søvn plaget af mareridt
 •  finder lettelse i selvskade
 •  oplever dig handlingslammet i din hverdag 
 •  oplever håbløshed - og ikke ved hvad vej, du skal gå...                                                                            

Så lad mig hjælpe dig på vej. 

Terapi er et samarbejde med et andet menneske, der lytter med tid, ro og nænsomhed; der har viden til at stille de spørgsmål; der skaber nye vinkler på det fastlåste i netop dit liv... Jeg sætter viden, nærvær og hjerte i spil, så du finder en vej 'ud af mørket'.

Jeg ved det kræver mod. Det gode og givende ved terapi er også at ens 'svage sider' med tiden opleves som sande styrker. 

Fremadrettet vil du vide præcis, hvor og hvordan du kan passe på dig selv.  Indre styrke handler om at kende sig selv med hele historien og vide den ER fortid.

En historie med svigt, chok eller traumer kan have stor indflydelse på din hverdag.

Sporene vil altid være der; men kroppens reaktion kan vi arbejde med, så du i fremtiden oplever kontrol og tillid til at færdes - der hvor du gerne vil.


  

BS-terapi giver dig mulighed for at:

 • arbejde med tillid og grænser
 • være nærværende, når kroppen taler – og have tålmodighed til at lytte.
 • mærke din styrke og få redskaber til at bruge den ( f.eks. sætte grænser.)
 • se dig selv i et nyt lys og skabe din identitet - uanset hvad, du har med i bagagen.
 • få tillid og glæde tilbage i hverdagen.


At flytte sig ud af mørket kræver mod;          

at bevare ændringen kræver vilje og tålmodighed; 

hvis du vil – kan jeg støtte dig hele vejen.- ring eller skriv og jeg finder en tid, når du er klar.  - Derfor: BS-terapi.NU


KOM UD AF MØRKET MED TERAPI, DER SKABER FORANDRING     

Klientudtalelser

Anette - ""Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. " "  Læs mere  Læs mindre

Maiken.- seksuelt overgreb. - ""Livets tilfældigheder gør, at jeg kommer i kontakt med Birgitte. Kun kommer med sin rolig og empatiske væremåde ind under det kæmpe skjold, jeg har levet bag i 35 år. Tankerne og minderne tog overhånd og gav mig fysiske symptomer oveni min depression og angst. Troen på, at jeg som menneske var noget værd og kunne bidrage med noget var tabt og ensomheden i situationen var overvældende. Hos Birgitte har jeg lært at bruge min mentale kapacitet til at afhjælpe mine fysiske symptomer. Birgitte som menneske og Chok Release som metode, har været den rigtige kombination for mig til at forstå, at fortiden altid vil være en del af mig, men ikke skal være den styrende del. Tak fordi du gav mig mod på livet. "  Læs mere  Læs mindre

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.