Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi, Randers 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 38

Videosamtaler

Individual terapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Professionel terapi, der virker, når du er præget af angst, uro, depression eller senfølger efter overgreb. Du bliver mødt i øjenhøjde med tillid og respekt. Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Birgitte Birk Sørensen - ergoterapeut og psykoterapeut MPF.

Hvis du oplever:

 • Identitetsproblemer  
 • Angst
 • Senfølger - efter seksuelle overgreb.
 • Tristhed, depression og tab af mening.  
 • Er pårørende til hende eller ham, der lider af ovenstående

Er du plaget af et eller flere af ovenstående problemer, vil din hverdag være påvirket i en grad, så det er svært at fastholde de aktiviteter og sociale relationer, som ellers kan give mening og glæde. Hverdagen er I stedet præget af tristhed, nedsat energi, humørsvingninger, isolation og måske tanker om selv skade eller død.
 
Når mening med det, vi plejer at lave og nyder i hverdagen forsvinder, påvirker det både dig, dine nærmeste og dit arbejde/ uddannelse. Vi udfordres på et eksistentielt plan og har brug for en ny orientering, der kan skabe håb, muligheder og tillid til ens liv igen.   
   


Terapi giver dig mulighed for forandring i hverdagen.


Vi kan ikke ændre din fortid;  men hvordan den præger og påvirker din hverdag kan ændres 

Jeg kan hjælpe dig til, at din hverdag igen kan opleves meningsfuldt  - med tillid, frihed, glæde og grænser. 


Jeg giver dig

 • Viden om hvordan krop og sind reagerer på belastning.
 • Redskaber til at håndtere ubehag.
 • Forståelse for dine reaktions mønstre.
 • Ny viden om dig selv - set i din histories lys.
 • Tro på forandring.  


Du bliver bevidst om hvordan, du...

 • finder ro og balance i hverdagen. 
 • håndterer svære følelser.
 • mærker din krops signaler - og forstår 'hvad den siger'. 
 • kender dine grænser og bliver bevidst om hvornår / hvordan, du sætter dem.
 • lever i nutid.
 • får mod til at 'skabe dig selv' - på ny. 


Metode

Psykodynamisk og eksistentiel psykoterapi kombineret med tegneterapi og kropslig opmærksomhed.

En samtaleterapi, hvor du lærer og opøver opmærksomhed på dine sanser og stemninger i nuet og tager disse alvorligt. Du kan komme i kontakt med en kraftfuld energi og stærk selvfølelse, som stammer fra fortidigehændelser; som du idag kan tackle og forstå med ny viden og rolighed. 

  

Terapien starter og tilrettelægges udfra dine aktuelle problemstillinger.

Tegneterapi inddrages som kreativ metode til at skabe kontakt til din personlige - og ofte ubevidste -  viden om problemstillingen. Tegneterapi kan bruges både som bærende eller støttende element i terapien; det kræver absolut ingen forkundskaber at tegne i denne sammenhæng.


Terapi

 • Individuelt af 60 min varighed
 • Gruppetilbud etableres efter behov.

Om mig

Jeg er født i 1963. 

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening 

Uddannet tegneterapeut fra Psykologhuset i Ry og psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet i 2011. Chok Release Master i 2018.  Min grunduddannelse som ergoterapeut med nu 20 års erfaring i behandling af personer med psykiatriske lidelser herunder depression, borderline og skizofreni.

Herudover 6 års erfaring med terapi mod senfølger efter seksuelle overgreb - både individuelt og i gruppe. 


Du er velkommen til at kontakte mig.

Skriv eller ring når det passer dig - og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Jeg har altid akut-tider i min kalender.
   

Klientudtalelser

Maiken.- seksuelt overgreb. - ""Livets tilfældigheder gør, at jeg kommer i kontakt med Birgitte. Kun kommer med sin rolig og empatiske væremåde ind under det kæmpe skjold, jeg har levet bag i 35 år. Tankerne og minderne tog overhånd og gav mig fysiske symptomer oveni min depression og angst. Troen på, at jeg som menneske var noget værd og kunne bidrage med noget var tabt og ensomheden i situationen var overvældende. Hos Birgitte har jeg lært at bruge min mentale kapacitet til at afhjælpe mine fysiske symptomer. Birgitte som menneske og Chok Release som metode, har været den rigtige kombination for mig til at forstå, at fortiden altid vil være en del af mig, men ikke skal være den styrende del. Tak fordi du gav mig mod på livet. "  Læs mere  Læs mindre

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere