Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi, Randers 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Professionel terapi, der virker, når du er præget af angst, uro, depression eller senfølger efter overgreb. Du bliver mødt i øjenhøjde med tillid og respekt. Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Birgitte Birk Sørensen - ergoterapeut og psykoterapeut MPF.

JULE FERIE I MIN KLINIK - uge 52 og første 2 uger af januar.  

Herefter vil jeg byde velkommen i nye lokaler - Vestergade 10 - 12.  Tæt på p-plads, by og indfaldsveje til Randers. 

Hvis du oplever:

 • Identitetsproblemer  
 • Angst
 • Senfølger - efter seksuelle overgreb.
 • Tristhed, depression og tab af mening.  
 • Er pårørende til hende eller ham, der lider af ovenstående

Er du plaget af et eller flere af ovenstående problemer, vil din hverdag være påvirket i en grad, så det er svært at fastholde de aktiviteter og sociale relationer, som ellers kan give mening og glæde. Hverdagen er I stedet præget af tristhed, nedsat energi, humørsvingninger, isolation og måske tanker om selv skade eller død.
 
Når mening med det, vi plejer at lave, interesserer os for og nyder i hverdagen forsvinder, påvirker det både dig, dine nærmeste og dit arbejde/ uddannelse. Vi udfordres på et eksistentielt plan og har brug for en ny orientering, der kan skabe håb, muligheder og tillid til ens liv igen.   
   


Terapi giver dig mulighed for forandring i hverdagen.


Vi kan ikke ændre din fortid;  men hvordan den præger og påvirker din hverdag kan ændres 

Jeg kan hjælpe dig til, at din hverdag igen kan opleves meningsfuldt  - med tillid, frihed, glæde og grænser. 


Jeg giver dig

 • Viden om hvordan krop og sind reagerer på belastning.
 • Redskaber til at håndtere ubehag.
 • Forståelse for dine reaktions mønstre.
 • Ny viden om dig selv - set i din histories lys.
 • Tro på forandring.  


Du bliver bevidst om hvordan, du...

 • finder ro og balance i hverdagen. 
 • håndterer svære følelser.
 • mærker din krops signaler - og forstår 'hvad den siger'. 
 • kender dine grænser og bliver bevidst om hvornår / hvordan, du sætter dem.
 • lever i nutid.
 • får mod til at 'skabe dig selv' - på ny. 
Metode

Psykodynamisk og eksistentiel psykoterapi kombineret med chok release, tegneterapi og kropslig opmærksomhed.

Chok Release er samtaleterapi, hvor du lærer og opøver en intens opmærksomhed på dine sanser og stemninger i nuet og over at tage dem alvorligt. Du vil komme i kontakt med en kraftfuld energi og stærk selvfølelse, som altid vil være til din rådighed.  Dette er en nænsom metode i arbejdet med chok og traumatiske oplevelser.

  

Terapien starter og tilrettelægges udfra dine aktuelle problemstillinger.

Tegneterapi inddrages som kreativ metode til at skabe kontakt til din personlige - og ofte ubevidste -  viden om problemstillingen. Tegneterapi kan bruges både som bærende eller støttende element i terapien; det kræver absolut ingen forkundskaber at tegne i denne sammenhæng.


Terapi

 • Individuelt af 60 min varighed
 • Gruppetilbud etableres efter behov.

Om mig

Jeg er født i 1963. 

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening 

Uddannet tegneterapeut fra Psykologhuset i Ry og psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet i 2011. Chok Release Master i 2018.  Min grunduddannelse som ergoterapeut med nu 20 års erfaring i behandling af personer med psykiatriske lidelser herunder depression, borderline og skizofreni.

Herudover 6 års erfaring med terapi mod senfølger efter seksuelle overgreb - både individuelt og i gruppe. 


Du er velkommen til at kontakte mig.

Skriv eller ring når det passer dig - og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.


Jeg har altid akut-tider i min kalender.
   

Klientudtalelser

Maiken.- seksuelt overgreb. - ""Livets tilfældigheder gør, at jeg kommer i kontakt med Birgitte. Kun kommer med sin rolig og empatiske væremåde ind under det kæmpe skjold, jeg har levet bag i 35 år. Tankerne og minderne tog overhånd og gav mig fysiske symptomer oveni min depression og angst. Troen på, at jeg som menneske var noget værd og kunne bidrage med noget var tabt og ensomheden i situationen var overvældende. Hos Birgitte har jeg lært at bruge min mentale kapacitet til at afhjælpe mine fysiske symptomer. Birgitte som menneske og Chok Release som metode, har været den rigtige kombination for mig til at forstå, at fortiden altid vil være en del af mig, men ikke skal være den styrende del. Tak fordi du gav mig mod på livet. "  Læs mere  Læs mindre

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere