Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers C, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi, Randers 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 55 38

Videosamtaler

Individual terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Min lange erfaring i livet med nogle af de mennesker, der er hårdt ramt af hhv psykisk sygdom og/ eller svigt - har givet mig indsigt i hvordan man kan have brug for hjælp og samtidig ikke magte at opsøge den ej heller tage i mod den. 

Der er så meget skyld og skam forbundet med at føle sig 'forkert' / 'uden for' at isolationen bliver en løsning; som desværre ødelægger mere end den gavner. 

Derfor er online terapi et godt tilbud, hvor du kan sidde i trygge omgivelser og møde et nærværende, lyttende mennesker, der har viden til at møde dig og redskaber, du kan bruge fremadrettet - alene og sammen med mig. 

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 55 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kom ud af mørket med terapi, der skaber forandring. Få hjælp til at genfinde identitet, grænser og selvværd; hvad end du har med i bagagen. Jeg har akut tider. Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Rigtig ofte forsøger vi med hovedet at forklare og forstå hvad kroppen vil udtrykke; vi kommer til at tolke og leder os længere væk fra forståelse, end hvis vi vover at lytte opmærksomt.

Det vil du lære i terapi hos mig - at være stile sammen, mærke indad, vove at lytte og give tid til kroppens sprog og din egen ubevidste viden.

Vi starter lige der hvor du er, midt i livet og de udfordringer, der får dig til at søge hjælp.


Så hvis du genkender oplevelsen af:

 •  At sidde fast/ være handlingslammet i specielle situationer.
 • At være trist og nedtrykt / måske med en depressions diagnose
 • At have indre uro og tankemylder.
 • At søvnen er påvirket negativt
 • At opleve håbløshed - og ingen vej 'ud eller hjem' .                                                                            


Jeg ved det kræver mod at tale om sine 'svagheder' - ofte er disse emner tabubelagt; men tro mig nøglen til din indre styrke og øget bevidsthed ligger i at undersøge, hvad disse 'svagheder' egentlig indeholder - af livshistorie, chok og erfaringer generelt. 

  

BS-terapi giver dig mulighed for:

 • At finde mod til at være nærværende – og redskaber til at holde det ud.
 • At forstå kroppens sprog - og have tålmodighed til at lytte til det.
 • At mærke din egen styrke og have tillid til at bruge den / f.eks. sætte grænser.
 • At se dig selv i et nyt lys - hvad end, du har med i bagagen.


At flytte sig ud af mørket kræver tillid og mod;                                                                            at bevare ændringen kræver vilje og styrke; hvis du vil – kan jeg støtte dig hele vejen.

Du har muligheden nu.

Jeg har tiden, - så ring eller skriv og jeg finder en tid til dig. Derfor BS-terapi.NU
KOM UD AF MØRKET MED TERAPI, DER SKABER FORANDRING     

Klientudtalelser

Maiken.- seksuelt overgreb. - ""Livets tilfældigheder gør, at jeg kommer i kontakt med Birgitte. Kun kommer med sin rolig og empatiske væremåde ind under det kæmpe skjold, jeg har levet bag i 35 år. Tankerne og minderne tog overhånd og gav mig fysiske symptomer oveni min depression og angst. Troen på, at jeg som menneske var noget værd og kunne bidrage med noget var tabt og ensomheden i situationen var overvældende. Hos Birgitte har jeg lært at bruge min mentale kapacitet til at afhjælpe mine fysiske symptomer. Birgitte som menneske og Chok Release som metode, har været den rigtige kombination for mig til at forstå, at fortiden altid vil være en del af mig, men ikke skal være den styrende del. Tak fordi du gav mig mod på livet. "  Læs mere  Læs mindre

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere