Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers C, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi, Randers 600 kr. Aftal tid

Individual terapi til dig på SU eller dagpenge 500 kr. Aftal tid

Klippekort på 5 x individuel terapi 2.800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 55 38

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Min lange erfaring med mennesker, der er hårdt ramt af psykisk sygdom og/ eller svigt - har vist mig, hvordan man kan have brug for hjælp og samtidig ikke turde at opsøge den. Mødet i sig selv kan virke som en trussel - og risiko for endnu et svigt. 

Derfor er online terapi et godt tilbud, hvor du kan sidde i trygge omgivelser og se et nærværende, lyttende mennesker, der har viden til at møde dig; så du oplever mødet som en mulighed.  Jeg håber vi ses og kan skabe en ny vej for dig.  

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

89 88 55 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

CORONA TILBUDS PRIS - da vi har har alle brug for at komme videre på en god måde. Få hjælp til at komme ud af mørket - genfind identitet, grænser og selvværd. Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Usikkerhed får os til at bøje hovedet. Er skam en del at følelsen, vil vi ofte trække os fra sociale og arbejdsmæssige relationer; væk fra andre og det, der udfordrer os - men desværre også væk fra os selv.

Jeg kan hjælpe dig 'hjem igen'. 

Du vil genfinde troen og tilliden på en hverdag, hvor du ikke behøver at bøje hovedet; men kunne se dig i spejlet og med et smil fortælle dig selv, at du klarede at komme ud af mørket - med den ensomhed, angst og smerte, det betyder at være der. 


Så hvis du oplever :

 •  At sidde fast/ være handlingslammet i din hverdag. 
 •  være trist og nedtrykt 
 •  have indre uro og tankemylder.
 •  svært ved at sove eller blive udhvilet af den søvn du får.
 • oplever håbløshed - og ikke ved hvad vej, du skal gå...                                                                            

Så lad mig hjælpe dig på vej. 

Jeg ved det kræver mod at se på sine 'svagheder' - desværre er der en fejlagtigt antagelse, at det syn kun vil gør mig svagere. Det er ikke sandt - tværtimod vil kendskab til dine sårbare sider give dig styrke. Fremadrettet vil du vide præcis, hvor og hvordan du kan passe på dig selv.  Indre styrke handler om at kende sig selv med hele historien og vide den ER fortid.

En historie med svigt, chok eller traumer kan have stor indflydelse på din hverdag i dag.

Sporene vil altid være der; men kroppens reaktion på stimuli i din hverdag, dem kan vi arbejde med, så du i fremtiden oplever kontrol og tillid til at færdes - der hvor du gerne vil være.


  

BS-terapi giver dig mulighed for at:

 • arbejde med tillid og grænser
 • være nærværende, når kroppen taler – og have tålmodighed til at lytte.
 • mærke din styrke og få redskaber til at bruge den ( f.eks. sætte grænser.)
 • se dig selv i et nyt lys og skabe din identitet - uanset hvad, du har med i bagagen.
 • få tillid og glæde tilbage i hverdagen.


At flytte sig ud af mørket kræver mod;                                                                                          at bevare ændringen kræver vilje og tålmodighed;                                                                    hvis du vil – kan jeg støtte dig hele vejen.

- ring eller skriv og jeg finder en tid, når du er klar. 

Derfor BS-terapi.NU 
KOM UD AF MØRKET MED TERAPI, DER SKABER FORANDRING     

Klientudtalelser

Maiken.- seksuelt overgreb. - ""Livets tilfældigheder gør, at jeg kommer i kontakt med Birgitte. Kun kommer med sin rolig og empatiske væremåde ind under det kæmpe skjold, jeg har levet bag i 35 år. Tankerne og minderne tog overhånd og gav mig fysiske symptomer oveni min depression og angst. Troen på, at jeg som menneske var noget værd og kunne bidrage med noget var tabt og ensomheden i situationen var overvældende. Hos Birgitte har jeg lært at bruge min mentale kapacitet til at afhjælpe mine fysiske symptomer. Birgitte som menneske og Chok Release som metode, har været den rigtige kombination for mig til at forstå, at fortiden altid vil være en del af mig, men ikke skal være den styrende del. Tak fordi du gav mig mod på livet. "  Læs mere  Læs mindre

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere