Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Birgitte Sørensen

Psykoterapeut MPF

Randers

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi, Randers 650 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 38

89 88 55 38

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg tilbyder professionel terapi med hjerte og hjerne, når du oplever dig fastlåst i gamle mønstre. En terapi, hvor du med lethed kan genfinde glæde og frihed Birgitte Sørensen - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Birgitte Birk Sørensen - ergoterapeut og psykoterapeut MPF.


Terapi til ’gamle’ priser i februar og marts måned. Herefter prisstigning.


Jeg har netop afsluttet en Chok Release uddannelse hos Nadja Ferhat i København.   Det har givet mig et nyt effektivt værktøj, så jeg kan hjælpe dig videre i livet - efter at være blevet lammet at chok.  Der er en vej tilbage til livet og dig selv, selvom du måske har siddet fast et godt stykke tid.  En blid og kærlig metode kan forløse gamle chok - så du igen kan leve dit liv for fuld styrke

Oplever du dig begrænset i din hverdag ?                                                                                                                                                          Måske har du fået en oplevelse af - 'hænge fast' / 'være ved siden af dig selv'  - vores danske sprog er fyldt med kloge beskrivelse på, hvordan det opleves at være i chok....  Når vi er i chok har vi travl med at komme videre - uden helt at vide hvordan; vi forsøger at bruge hovedet, men det virker ikke.  Chok kan vi ikke helbrede ved at tale OM dem - vi skal arbejde på at lytte og forstå vores krop, så kommer vejen ud af låstheden og du vil mærke både energi, glæde og frihed.   


Der er en vej.


Vi kan ikke ændre din fortid;  men hvordan den præger og påvirker din hverdag kan ændres  Det vil jeg gerne hjælpe dig med.

Så dit liv og hverdag igen kan opleves meningsfuldt  - med frihed, lethed og glæde. Har altid akut-tider i min kalender.


Så oplever du

 • Identitetsproblemer (qua en diagnose, ændringer i din familien, adoption eller andre forandring i dagligdagen.) 
 • Angst, tomhed - der måske har medført selvskade eller selvmordstanker.
 • Senfølger - efter belastende barndom med svigt og/eller seksuelle overgreb.
 • Tristhed og tomhed, selvom du ikke kender grunden hertil - og vel "burde" være glad.   
 • Er pårørende til hende/ ham der lider af ovenstående.  

Kan jeg hjælpe dig til ....

 • at forstå og anerkende dig selv
 • at blive bevidsthed om dine ønsker og dine mål
 • at få mod til at gå nye veje.

Hos mig bliver du bevidst om...

 • hvor kraftfuld du er.
 • dine grænser og klar over hvornår og hvordan du sætter dem
 • hvad, der glæder dig og får modet til at søge det - uden dårlig samvittighed

Jeg giver dig

 • Viden om hvordan krop og sind reagerer på belastning.
 • Redskaber til at håndtere ubehag.
 • Forståelse for dine reaktionsmønstre.
 • Ny viden om dig selv - set i din histories lys.
 • Tro på forandring.  


Metode

Nyeste tiltag: Chok Release, som er samtale, stærk kropslig opmærksomhed og et intenst møde med nærvær i nuet. 


Terapien tilrettelægges altid individuelt ud fra dine aktuelle problemstillinger.

Tegneterapi inddrages som kreativ metode til at skabe kontakt til din personlige ( ofte ubevidste viden)  om aktuelle problemstillinger. Tegneterapien kan bruges både som bærende eller støttende element i terapien – det kræver absolut ingen forkundskaber at tegne i denne sammenhæng.

Terapi

 • Individuelt af 60 min varighed
 • Gruppetilbud etableres efter behov.

Om mig

Jeg er født i 1963. 

Medlem af Dansk Psykoterapeut forening 

Uddannet tegneterapeut fra Psykologhuset i Ry og psykoterapeut fra Hildebrand Instituttet i 2011. Chok Release Master i 2018. Grunduddannelse som ergoterapeut med nu 20 års erfaring indenfor træning og behandling af personer med psykiatriske lidelser herunder depression, borderline og skizofreni.


Du er velkommen til at kontakte mig.

Skriv eller ring når det passer dig - og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Klientudtalelser

Helle. Stress-udløst angst. - "Birgitte tager i mod med åbne arme og er fuldstændig fordomsfri. Havde accept af lige præcis min situation og viste vej til redskaber, der kunne hjælpe mig. Hun gav mig troen på, at jeg ville få det bedre. Jeg blev 'tvunget til ' at slappe af under terapien og fandt her et stort frirum, hvor der var tid til at gå i dybden. Ofte blev der peget på ting, jeg ikke var klar over, men som gav rigtig god mening. Jeg fik delt problemer op i væsentlige og væsentlige og lærte at holde dette fokus. En stor fornøjelse, som man burde unde sig en gang i mellem, også selv om man ikke har en egt problemstilling."  Læs mere  Læs mindre

Anette. PTSD efter livstruende traume. - "Birgitte har som psykoterapeut udvist en fantastisk medmenneskelig indsigt, som gav det udviklings rum, jeg havde brug for, for at kunne blive et helt menneske igen. Jeg havde en skade med mig, som var så stor, at den ikke var umiddelbart begribelig. Den krævede et anerkendende, empatisk, respektfuldt, fleksibelt og fintfølende samspil - det formåede Birgitte at skabe. Hun var en unik støtte igennem en periode, hvor jeg fik massive kropslige reaktioner - herunder non-epileptiske kramper. Hun indtog en væsentlig rolle i genetableringen af kontakten til min krop, hjerne og bevidsthed. Jeg er dybt taknemmelig. "  Læs mere  Læs mindre

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere