Berit Zehngraff - Psykolog

Berit Zehngraff

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Når livet giver problemer, kan det være svært at finde ud af, hvordan man kommer videre. D Berit Zehngraff - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Jeg har været psykolog siden 1986.

Som de fleste psykologer med mere end 25 års erfaring, har jeg hele tiden udviklet mig og fulgt op på grunduddannelsen. Jeg er selvfølgelig autoriseret af Dansk Psykologforening og ikke overraskende specialist.

Mit speciale ligger inden for arbejdspsykologien, men jeg interesserer mig i lige så høj grad for personlighedspsykologi.

I Dansk Psykolohus i København arbejder jeg både med grupper, par og enkeltpersoner. Det er primært voksne, der kommer, men jeg har også god erfaring med unge/større børn med eksistentielle problemer.

Når det gælder klienter, der ønsker individuel eller parsamtale, så er det typisk et eller flere af nedenstående temaer, de ønsker at arbejde med:

-Stress

-Voksenmobning
- Konflikter på arbejdspladsen eller i parforholdet
- Kritisk sygdom
- Sorg og kriser
- Eksistentielle udfordringer
- Lavt selvværd
- Let til moderat depression
- Fyret fra jobbet


De arbejdsmetoder, jeg finder mest brugbare, er en blanding af psykoterapi, kognitiv terapi, eksistentiel og systemisk terapi. Hertil kobler jeg nogle mere intuitive metoder som fx hypno-terapi (jeg er uddannet hypno-terapeut via Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose), story-telling og mindfulness øvelser.

Det er min overbevisning, at både krop og sind skal aktiveres og udvikles, for at den enkelte får noget ud af forløbet hos mig. Derfor er det også ofte mellem samtalerne, det største arbejde ligger.

Inden for det arbejdspsykologiske felt stiller jeg op til både undervisning og gruppeprocesudvikling.Se evt mere på min hjemmeside!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere