Anne Karina Busch

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

“Det er aldrig for sent at ændre tingene til det bedre” Anne Karina Busch - Psykoterapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR

Det kan være svært at vide, om jeg er den rette terapeut for dig. Derfor tilbyder jeg den første gang til introduktionspris, så du får mulighed for at mærke efter, om det skal være os, som skal arbejde sammen. 

Mit navn er Anne Karina Busch, jeg er uddannet psykoterapeut (MPF) og medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er født i 1960 i København, jeg har to børn og er gift med Henrik, der også har to børn. Velkommen til min side.

Som du sikkert er klar over, kan der være mange grunde til at vælge at indlede et terapiforløb.
Mange mennesker oplever problemer i deres liv eller i relation til andre. Det kan gælde, parforhold, egne børn, partnerens børn, forældre, svigerforældre eller andre personer.

Måske oplever du at uhensigtsmæssige handlemønstre dukker op igen og igen? Det kan være det er svært for dig at sige til og fra i dine forhold til andre, eller at du føler, at dine omgivelser ikke respekterer dig?

Det kan også være en følelse af usikkerhed og tristhed eller manglende selvværd. Stress, fyringer og andre arbejdsmæssige belastninger kan også være svære at håndtere selv.

Uanset grunde kan et terapiforløb på selv få timer have stor effekt. Jeg arbejder oplevelses- og relationsorienteret og tager udgangspunkt i din/jeres livssituation her og nu.

Jeg tilbyder:

 • Individuel terapi
 • Parterapi
 • Familieterapi (kontakt mig hvis I ønsker at jeg kommer hjem til jer)
 • Gruppeterapi

Jeg giver gerne terapi på engelsk, og jeg forstår norsk og svensk udmærket.

Jeg elsker mit arbejde som terapeut og glæder mig til at kunne hjælpe dig med dit forvandlingsarbejde.
Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte og ligeså velkommen til at trykke på ”Ring mig op”, så vil jeg ringe til dig så hurtigt som muligt.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via hjemmesiden trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.