Astrid Heidemann Christensen - Coach, Mentor

Astrid Heidemann Christensen

Coach, Mentor

Frederiksberg, København K.

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Session 600 kr. Aftal tid

Personligt fremmøde, videokald eller telefonopkald

Session med rabat 480 kr. Aftal tid

Personligt fremmøde, videokald eller telefon opkald

Jeg vil bede om en form for dokumentation på, at du enten er under 21 år, arbejdsledig eller studerende

Coaching forløb 5 sessioner 2.500 kr. Aftal tid

Personligt fremmøde, videoopkald eller telefonopkald

Coaching forløb 5 sessioner med rabat 2.000 kr. Aftal tid

Tilbud til studerende, arbejdsledige og unge under 21 år


Personligt fremmøde, videoopkald eller telefonopkald

Coaching forløb 10 sessioner - få en 11. session gratis! 4.800 kr. Aftal tid

Personligt fremmøde, videoopkald eller telefonopkald

Coaching forløb 10 sessioner med rabat 3.840 kr. Aftal tid

Jeg vil bede om en form for dokumentation på, at du enten er under 21 år, arbejdsledig eller studerende

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

At coache betyder at flytte en person - Hvad vil du gerne flytte? Astrid Heidemann Christensen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Velkommen!


Stærkt, at du har taget det første skridt i at være ude på noget i dit liv ved at søge en mentor!

Som mentor tager jeg udgangspunkt i gammel visdom og coaching. At coache betyder at flytte en person fra A til B - At blive coachet betyder at flytte på noget i sit liv.


Jeg har selv brugt coaching til at flytte på et liv med panikangst, lavt selvværd og komplicerede venne, kæreste -og familie relationer. Måske kan du genkende, at jo vigtigere en relation er, jo sværere kan det være at få sagt det, som er at sige på en måde, så du virkelig føler dig hørt. Din kommunikation er en direkte afspejling af de positive og negative overbevisninger, som lever i dig, bevidst som underbevidst. Jeg kan hjælpe dig med at lære at kommunikere, så du kommer klart i gennem til de vigtige relationer, du har i dit liv, både privat og professionelt.


Et andet vigtigt område, som jeg selv har arbejdet med og brænder meget for at støtte andre i, er min livslange sceneskræk. Jeg er selv udøvende sanger, sangskriver og musiker og har været konfronteret med min frygt for at stå foran andre mennesker hele mit liv. Her er jeg selv blevet coachet og har trænet at skifte mit fokus fra at ville præstere og "gøre det godt" til at kunne være nærværende, autentisk og fri i i udsatte og sårbare situationer, som det er enten at være eller føle sig "oppe på en scene".


Grunden til at sceneskræk interesserer mig så meget er, at det er et intenst eksempel på noget, som sker for os alle hver dag, når vi oplever os selv i en udsat situation. Om det er en date, en vigtig samtale i familien eller opgave på arbejde, du måske skal præsentere, så er det at føle dig bange universelt - måske relaterer du mere til det som stress eller ubehag, men det er det samme. 


Som mentor er jeg ude på at skabe det rum, hvor du kan føle dig tryg og komme i kontakt med det du vil, og hvor du længes efter at flytte dig i dit liv. Samtidig går vi ind og arbejder med, hvad der stopper dig, uanset om relaterer til det som frygt, stress eller ubehag. Til det er jeg uddannet Mastercoach med 6 års erfaring i at coache og støtte folk i at flytte på ting i deres liv. I sidste ende handler det om at skabe reflektion og klarhed, åbne op for det, som har låst sig fast i dig, og derfra sætte handling på det, som vil få dig til at føle dig lidt mere fri til at gøre det, du længes efter fra gang til gang.


"The only way over is through", når det kommer til at være bange for at gøre noget eller at være stresset over noget bestemt. Og som en person, der er gået fra at gemme mig og sidde og spille sange for mig selv på et værelse til at være én, der spiller for +60 mennesker, have min første betalte koncert og udfordre mig selv med at producere og lægge min egen musik op kontinuerligt, så har jeg en del erfaring med, hvad det kræver at flytte sig fra A til B.


Du er mere end velkommen til at anmode om en opringning, hvis du er interesseret i at høre mere eller for at klargøre, hvordan jeg kan hjælpe dig med det, du vil.

Jeg ser frem til at tale med dig!


/Astrid 

Klientudtalelser

Ida Skriver Olesen (Tjida) - "September 2019 Som musiker/artist har jeg haft fornøjelsen af at blive coachet af Astrid. I løbet af tre sessions på cirka en times varighed har jeg talt med Astrid pr. telefon, hvor hendes primære opgave har været at støtte mig i min rejse som musiker/artist og hjulpet mig videre over de ‘bump’ der har været i den forbindelse, af alle mulige slags karakter. Astrid har ikke givet mig hendes personlige råd, holdninger eller meninger, når jeg har haft noget på hjerte, men nærmere spurgt ind til forskellige følelser og tanker i mig undervejs, så jeg ligesom selv kunne reflektere og få vendt en situation i en mere positiv retning uden for mange input eller kommentarer udefra. PÅ den måde følte jeg mig også sikker og tilpas i at løsningen eller 'svaret' blev det mest rigtige og realistiske for mig. Denne coaching-metode, kombineret med Astrids tålmodighed, oprigtige interesse og meget behagelige stemme, fandt jeg meget effektiv til at overkomme de forhindringer jeg havde, men jeg føler faktisk også, at jeg genfandt noget passion undervejs, når snakken udviklede sig og handlede mere om de kreative og kunstneriske aspekter af musikken. Så mange tak for at du lyttede, Astrid - og tak for den diskrete men også meget brugbare vejledning ;-) Med venlig hilsen Ida Skriver Olesen (Tjida)"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere