I de kommende uger, skal vi holde afstand til hinanden – men kan skrive sammen eller mødes

Skrevet d. 17-3-2020 10:04:06 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Hvad gør du lige, hvis du aldrig har prøvet online kontakt via din pc eller mobil?

Skal det nu være med video eller kun lyd? Eller…?

Måske skal vi starte med at skrive sammen? Du beskriver din situation, og jeg stiller dig nogle opklarende spørgsmål, så du får mulighed for at reflektere over dine muligheder.

På den måde starter vi vores helt egen dialog, hvor jeg hjælper dig på vej til at finde den løsning, der er bedst for dig.

Undervejs får du måske lyst til at bruge online video? Det er ganske enkelt at bruge, men det er noget du vælger, hvis du ønsker at gøre vores dialog mere personlig og nærværende.

Jeg har mange års erfaring med psykoterapi og coaching, og har ingen problemer med at analysere og formulere mig på skrift.

Det kan du læse eksempler på i min bog ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd – og hvordan de finder vej gennem livet”. Bogen indeholder 8 fortællinger med både individuel terapi og parterapi. Du kan finde bogen på Google som paperback og e-bog.

Husk at holde afstand!

Mange hilsener Vagn Kirkeskov

Psykoterapeut & Coach 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.