Hvordan tiltrækker du en maskulin mand?

Skrevet d. 24-9-2020 10:35:49 af Stine Gram - Coach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Mentor, Mentaltræner

Hvordan? Ved at være i din feminine energi. Kort og godt. Men du tænker nok ’hvad er en maskulin mand, og hvordan er jeg i min feminine energi?’ En mand, der er i sin maskuline energi, er ikke nødvendigvis prototypen på en såkaldt ’maskulin’ mand. Så hvis du tænker store muskler eller tavs træmand, der ikke kan rumme hverken dine eller sine egne følelser, så er det ikke en mand, der er i sin maskuline energi. Om end han LIGNER en maskulin mand.


En maskulin mand ønsker at give


Den maskuline energi er først og fremmest givende. Langt de fleste mænd ønsker at give til den kvinde, de har valgt. Ja, de ønsker ofte at give til mange kvinder. Jeg taler ikke om, at de er utro, men de holder måske døren for kvinder, viser omsorg for den ældre kvinde, der ikke kan finde sin pung i supermarkedet, hjælper en kollega med at få hendes internet til at virke eller hamrer et eller andet fast for hende. Du ved, hvad jeg mener. Hvis en mand ikke føler, han kan hjælpe eller bidrage med noget, mister han let meningen med at blive i et forhold, og så vil han trække sig følelsesmæssigt eller vælge at forlade kvinden, for der er jo ikke brug for ham. Så at give er simpelthen helt grundlæggende for hans selvfølelse. Derfor passer han med en kvinde, der er i sin feminine energi, som er den modtagende energi. Se, hvor godt det passer sammen. Problemerne opstår, når mænd er i deres feminine energi og primært modtager, og kvinder er i deres maskuline energi og primært giver. Og vi lander ofte de forkerte steder, når vi er usikre på os selv. Hvordan ser det ud? Det kunne se sådan her ud: Manden er meget usikker og vil konstant scores af sin kæreste, fordi han vil bekræftes. Hun bekræfter ham gang på gang og tager initiativ til sex, men det føles forkert for hende, for hun føler sig afvist ved denne skævvridning af maskulin og feminin energi. Det kan da godt være, hun synes, at jagten er sjov, første gang hun scorer ham, men hvis det fortsætter ind i forholdet, vil det svække hendes selvværd. Kvinder er ikke jægere. Det er følelsesmæssigt udmattende for kvinder at jage i ét væk og løbe efter en mand. Du ved det, hvis du har prøvet det. Det kan også se sådan her ud: Hun har tjek på koordineringen i hjemmet og ved altid, hvad der er bedst, så han får ikke et ben til jorden. Han får dermed en konkurrent – en med-alfahan – og han gider ikke konkurrere. Efter arbejde vil han hjem til sin udkårne. Han vil ikke hjem til en kammerat, han skal ’lægge arm med’. Han vil heller ikke hjem og have skældud. Det minder ham om, da han var en lille dreng, og han vil selvfølgelig gerne føle sig som en mand.


Hvad kan du som kvinde gøre?


Det eneste, du kan gøre, er at være mere i din feminine energi. Det vil sige: Læn dig tilbage, og hold din energi rettet mod dig selv! Og hvad betyder det? Det betyder det modsatte af at fokusere på ham, fikse alting, forcere noget, bekymre dig om et bestemt udfald, se frygtscenarier, hjælpe ham, skælde ham ud eller kritisere ham, gøre noget for at få noget bestemt igen, regne den ud og kun være oppe i hovedet. Med andre ord: Det er svært at være i sin feminine energi, for vi er ikke vant til at læne os tilbage i tillid til, at alting falder på plads, som det skal. Men det ER det bedste, du kan gøre, hvis I er havnet for meget i roller, som slukker al gnisten. Og hvis din kæreste er for passiv og ikke giver dig den opmærksomhed, du har brug for, så vil du gerne aktivere hans maskuline energi, som netop er givende. Men du er nødt til at kunne modtage først. Så i stedet for at skælde ham ud over, at han ikke giver nok (maskulin energi), så mærker du din krop og er til stede i nuet. Dernæst fortæller du ham, hvad du føler (ærligt og uden krav), hvad du har brug for, og spørger ham, hvad han synes om det. Det vil sige, at du lader ham løse det, hvilket aktiverer hans maskuline energi. Det er naturligvis ikke alle mænd, der ønsker at være i deres maskuline energi, og det er deres valg. Men hvis du ønsker at tiltrække en maskulin mand, må du være i din feminine energi. Først og fremmest er det dog en gave til dig selv, for det er her, du finder ro, øget kropskontakt og selvkærlighed. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.