Få hjælp til SELVkontrol og de svære situationer

Skrevet d. 20-3-2022 09:49:17 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

”Selvkontrol – betyder at jeg har kontrol over mit selv, så jeg kan vejlede mig selv roligt og velovervejet i dagligdagen, når jeg står overfor opgaver eller problemer og konflikter.

Men… er jeg i kontrol? Har jeg styr på mine tanker? Mine følelser og bekymringer? Eller er det andre der har kontrol over mig, så jeg bare tilpasser mig? Kan jeg modstå andres forventninger? Er jeg presset/stresset? Er jeg stærk og robust nok til at sige og gøre det, jeg ønsker mig?”

Begrebet mental robusthed er en livskompetence der kan trænes og udvikles, og hjælpe dig, så du roligt og velovervejet - via din selvkontrol - kan forholde dig til dine personlige udfordringer og andre menneskers positive såvel som negative adfærd.

Det betyder at du kommer i balance med dig selv og dine værdier og kan udtrykke dine behov, ønsker, følelser og meninger på positive og konstruktive måder.

Når du oplever, at du føler dig robust og i kontrol med dine problemer, kan du være fuldt ud til stede i nu’et og leve med dine værdier, og ikke mindst værdsætte dig selv og føle glæde med det liv du ønsker at leve.


Du er velkommen til at kontakte mig, og få mere at vide om hvordan du kan lære at udvikle og træne dine personlige færdigheder og opnå større mental robusthed og selvkontrol.

   Åbn min profil og læs mere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

   Mange forårshilsener

   Vagn Kirkeskov

   Psykoterapeut og Coach

   Forfatter til ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd, og hvordan de finder vej gennem livet”.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.