Sabina Fevre - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Coach

Sabina Fevre

Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Coach

Videosamtale

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg hjælper dig med at permanent slippe begrænsende overbevisninger, så du endeligt kan leve det liv, du ønsker. Sabina Fevre - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Coach

Beskrivelse

Har du tankemylder, og har du svært ved at finde ro og nyde livet?

Tænker du grimt om dig selv, og måden du ser ud på?

Bliver du angst, når du skal tale foran andre eller prøve noget nyt?

Oplever du stress på arbejdet, eller føler du dig overvældet derhjemme?

Føler du dig ensom, og får du ikke gjort de ting, som du kunne tænke dig?

Er livet trist, overvældende og meningsløst?

Har du økonomiske problemer eller problemer med parforhold?

Kommer du til at tale grimt til din partner eller dine børn?

Ender du i situationer, hvor andre overskrider dine grænser fysisk eller psykisk?Så er du kommet til det rette sted.


Mit navn er Sabina, jeg er 28 år gammel og bosat i København.

Jeg har i 2,5 år arbejdet med coaching som holistisk ernæringsekspert, og jeg vil nu bruge The Lefkoe Method - en række psykologiske processer - til at fortsætte med at følge mit kald, som er at sprede glæde, frihed og velvære.

Hvis der er én ting arbejdet med denne metode har lært mig, så er det, at det i dén grad er muligt at få det liv, du ønsker dig uanset din fortid. Jeg har selv kunne sætte hak ved hver og en af de ovenstående udfordringer, indtil jeg fandt ud af, hvorfor mit liv så sådan ud.


Svaret var: Mine overbevisninger.


Hvad er en overbevisning?

 • En overbevisning er en præmis, som vi ubevidst lever efter.
 • Formålet ved overbevisninger er at holde os i live ved at undgå farlige situationer.
 • Overbevisninger bliver skabt på baggrund af gentagne situationer eller enkeltstående skræmmende oplevelser
 • Vi har alle sammen masser af overbevisninger, da det er dem der skaber grundlaget for, hvordan vi tænker, føler og opfører os.
 • Dine tanker afspejler dine overbevisninger, dine tanker skaber dine følelser og dine følelser får dig til at gøre noget.
 • Vores overbevisninger skaber vores personlighed og virkelighed.
 •  Vi skaber de fleste overbevisninger, når vi er børn med udgangspunkt i vores forældres opførsel.
 • Et konkret eksempel er, at du som barn ofte oplevede, at dine forældre var fraværende. De kiggede i deres telefoner, mens du talte til dem, de arbejdede meget eller du hørte dem ofte sige: ikke lige nu og kan du ikke se, at jeg laver noget andet?
 • Det vil få et barn til at spørge sig selv: Hvad siger det om mig, at det her sker hele tiden? Sådan skabes overbevisningen: Jeg er ikke vigtig.


Hvordan påvirker en overbevisning?

 • Har du bemærket, at nogle mennesker lader til at have nemt ved livet?
 • De har velfungerende forhold, de mangler aldrig penge og de er sunde og glade, mens andre kæmper med flere eller ligefrem alle de ovenstående parametre. Det skyldes overbevisninger.
 • Vi kan se vores underbevidsthed som vores styresystem og overbevisningerne som indstillingerne: Skift eller fjern en indstilling, og så får du straks et andet resultat.
 • Så længe vi har en overbevisning, vil vi handle i overensstemmelse med den.
 • Overbevisningen jeg er ikke vigtig vil automatisk få dig til at fortolke situationer ud fra, at du ikke er vigtig. Så når du ikke får en invitation, ikke bliver spurgt om din mening til et møde, eller når dem, du har skrevet til, ikke svarer dig, føles det som om, at du ikke er vigtig.
 • Hvis du tror, det er sandt, at du ikke er vigtig, prøver du at gøre ting, for at blive vigtig. Det vil typisk være at få folk til at kunne lide dig, fremstå klog, være sjov, se godt ud, vinde – og når det så ikke lykkes, føler du dig rigtig utilpas.


Hvorfor skal jeg slippe af med en overbevisning?

 • Roden til de udfordringer vi har, er vores overbevisninger.
 • Når vi har et problem, er det tit flere overbevisninger, der er skyld i det. Men når alle de overbevisninger, som skaber problemet, er væk, forsvinder selve problemet også.
 • Når vi slipper af med overbevisninger, slipper vi med andre ord af med de ting, der står i vejen for, at vi kan få det liv, vi ønsker.
 • Vi ændrer altså vores indstillinger i vores styresystem, så vi automatisk begynder at gøre de ting, som vi gerne vil, og ikke længere behøver at skuffe os selv eller sidde fast.
 • Overbevisningen jeg er ikke vigtig, vil for eksempel skabe stress, lavt selvværd, angst og skabe problemer i dine relationer - både de professionelle og personlige.


Med udgangspunkt i hvad der fylder mest for dig, finder vi de relevante overbevisninger. Herefter fører jeg dig gennem en simpel og logisk proces, og sikrer altid, at overbevisningen er helt væk.


Jeg runder hver session af med at skabe et meditativt og trygt rum, så du efter sessionen har det rart og afslappet.


Jeg glæder mig utroligt meget til at hjælpe dig tilbage til dit sande jeg - uden begrænsninger.


Klientudtalelser

Mika, 41, Sverige - "Sabina er meget dygtig og behagelig og hun har hjulpet mig med at permanent ændre mine spisevaner, og tabe mig - hvilket jeg ikke har haft success med tidligere. Det føles ikke som om jeg er på kur eller begrænset, jeg tager bare naturligt andre valg og det virker!! Tusinde tak! Kan kun anbefale Sabina og denne metode."  Læs mere  Læs mindre

Andrei, 28, Russia - "I have had a lifelong issue of speaking in front of groups of people and I had a new event coming. I really enjoyed our session. I felt safe, heard and understood and on top of that my lifelong problem diminished. Friday the same week - by my huge surprise - I noticed that was way more relaxed and genuine while speaking in front of a group of people. And that way only after one session!! I look forward to my next sessions with Sabina. I might become addicted to them."  Læs mere  Læs mindre

Sonja, 30 år - "Sabina bruger Lefkoe-metoden i sine sessioner. Lefkoe-metoden er den mest effektive, jeg nogensinde er stødt på, i forhold til at ændre sine mønstre. Sammen med Sabina har jeg fjernet uhensigtsmæssige overbevisninger, hvilket har gjort, at jeg nu ikke længere er stresset, og at jeg reagerer anderledes (bedre!) i en række situationer. Sabina er professionel, behagelig, lyttende og meget skarp til at gennemskue, hvad der kan ligge bag det problem, man kommer med. En session med Sabina kan virkelig anbefales!"  Læs mere  Læs mindre

Katrine David, 27 år - "Efter at have været igennem et hav af forskellige terapiformer gennem årene, og en evig frustration over ikke at opleve en egentlig forbedring i mine følelser og mit sind, da jeg så hørte om Lefkoe metoden, blev jeg nysgerrig og besluttede mig for at kaste mig i et forløb hos Sabina. Og allerede nu efter 4 sessioner bliver jeg helt rørt over at kunne mærke, hvor meget jeg har rykket mig og udviklet mig. Jeg føler mig lettere, stærkere og lykkeligere. Livet er på kort tid bare blevet lettere. Det er så fantastisk rart at være inde i mig selv uden de mange negative overbevisninger, jeg bar rundt på i min underbevidsthed. Jeg er ikke færdig med at arbejde på mig selv, men føler mig mere motiveret end nogensinde før, for aldrig har det været lettere. Lefkoe metoden er utrolig simpel, men det virker bare! Og hos Sabina har jeg følt mig fuldstændig tryg og i gode hænder. Hun er topprofessionel og hamrende dygtig til det hun laver, og samtidig er hun så nede på jorden og rar at snakke med at det bare føles helt naturligt at åbne sig op og lukke hende helt ind i de dybe følelser og traumer. Allerede efter første session følte jeg mig befriet fra nogle negative tanker, som jeg kunne mærke havde tynget mig længe. Fantastisk følelse! Den varmeste og mest taknemmelige anbefaling herfra! Det har været livsforandrende på meget kort tid, og endda uden de helt store anstrengelser som jeg har følt at nogle terapiformer har krævet. Den her metode kræver ikke at man skal gennemgå ubehagelige traumer eller hele ens livshistorie, og det har været et kæmpe plus for mig. Jeg har fået et bedre selvværd, mere selvtillid, er blevet bedre til at sætte grænser og jeg respekterer mig selv i højere grad end før. Jeg føler at jeg har fået nemmere ved at håndtere dagligdagens frustrationer og stress, og samtidig er jeg bare blevet gladere og roligere, fordi jeg har givet slip på nogle tunge negative tanker."  Læs mere  Læs mindre

Henriette Wibe, 28 år - "Mine sessioner med Sabina er det mest effektive jeg nogensinde har prøvet. Jeg har haft sessioner med en psykolog og en tankefeltsterapeut men intet kan sammenlignes med det her. Jeg føler mig fri for negative tanker og adfærd på en måde, jeg aldrig har følt før, og Sabina er virkelig god til at hjælpe en på vej fra det man gerne vil af med. Kan kun anbefale det til alle, der går og tumler med noget. Stort eller småt!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.