Sabina Fevre - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Coach

Sabina Fevre

Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Coach

Vanløse, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Eliminering af uønskede tanker, følelser og adfærd - Udbydes pt kun online 1.100 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Eliminering af uønskede tanker, følelser og adfærd (Studerende og ledige) (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hvad har tankemylder, stress, overspringshandlinger, højdeskræk, parforholdsproblemer, lavt selvværd, spiseforstyrelser, økonomiske problemer, arbejdsnarkomani, præsentationsangst, depression og afhængighed tilfælles?


At det hele skyldes at din hjerne - underbevidsthed - har lært at det er den bedste måde at holde dig i live og tryg på. Vores tanker, følelser og adfærd styret af vores underbevidsthed.

Særligt når vi er børn, fylder vores underbevidsthed sig selv med regler udfra, hvad vi oplever - og vi tror det meste af det, som vi oplever, siger noget om hvem vi er.

For eksempel: Da du var barn, hvordan reagerede dine forældre, når du gjorde noget, som de ikke synes du skulle? Måske plejede de at se utilfredse ud, sukke, rulle med øjene, krisiserer dig - eller måske var resultatet afstraffelse. Uanset hvilken form for utilfredshed der bliver udvidst, vil det oftes få et barn til at konkludere: Jeg er ikke god nok.

Når først en overbevisning er blevet skabt, styrer den vores tanker og følelser og liv: Har du denne overbevising, kan den blandt andet komme til udtryk ved, at du bliver utilpas, når du gør noget forkert eller begår en fejl, at du får angst ved at skulle holde en præsentation, er stresset på arbejdet og i parforholdet, og at du måske helt ikke kan overskue at prøve noget nyt - du er jo ikke god nok.

Denne overbevisning vil skabe overlevelses-strategier, så du KAN blive god nok, hvilket vil få dig til at føle behov for at gøre ting, som du tror, at du er nødt til at gøre, for at blive god nok: F.eks. at få andre til at kunne lide dig, opnå ting, have mange penge, have succes, være smuk etc.

Dette vil komme til udtryk ved, at du går op i, hvad andre synes om dig, og du har det rigtig godt med dig selv, når du får gjort noget, ser godt ud eller andre roser dig - og modsat, føler du ubehag/uro/stress/angst ved kritik, hvis du ikke har gjort noget ud af dig selv, eller ikke nået alle de ting, som du ville. Sådanne overbevisninger fører til arbejdsnarkomani, lavt selvværd, people pleasing, stress og har en negativ indflydelse på dine releationer til andre mennesker og dig selv.

Uanset din udfordring, elemineres den, så snart de aktuelle overbevisninger og associationer er elemineret.

Jeg finder først de aktuelle overbevisninger udfra dine tanker, følelser og adfærd, og hver overbevisning fjernes herefter ved at vi sammen gennemgår en klar, simpel og logisk process, der får din underbevidsthed til at indse, at overbevisningen ikke afspejler virkeligheden og derfor ikke længere kan bruges.

Vi sikrer at hver enkelt overbevisning er væk, før vi arbejder videre med den næste.

Jeg afrunder hver session med at skabe et behagligt, trygt mentalt rum, som bringer krop og sind i balance og ro, så du kan fortsætte din dag opløftet og forevigt forandret.

Det varierer, hvor mange overbevisninger og associationer jeg fjerner i løbet af én session.

Gratis forsamtale (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Hvis du er i tvivl om, at dette er noget for dig, så er du velkommen til at booke en gratis forsamtale, hvor vi snakker om dine behov.

Samtalen er uforpligtende.

Intropris: Eliminering af uønskede tanker, følelser og adfærd (GoMentor videosession) 1.300 kr. Aftal tid

Hvad har tankemylder, stress, overspringshandlinger, højdeskræk, parforholdsproblemer, lavt selvværd, spiseforstyrelser, økonomiske problemer, arbejdsnarkomani, præsentationsangst, depression og afhængighed tilfælles?

At det hele skyldes at din hjerne - underbevidsthed - har lært at det er den bedste måde at holde dig i live og tryg på.

Vores tanker, følelser og adfærd styret af vores underbevidsthed. Særligt når vi er børn, fylder vores underbevidsthed sig selv med regler udfra, hvad vi oplever - og vi tror det meste af det, som vi oplever, siger noget om hvem vi er.

For eksempel: Da du var barn, hvordan reagerede dine forældre, når du gjorde noget, som de ikke synes du skulle? 

Måske plejede de at se utilfredse ud, sukke, rulle med øjene, krisiserer dig - eller måske var resultatet afstraffelse. Uanset hvilken form for utilfredshed der bliver udvidst, vil det oftes få et barn til at konkludere:

Jeg er ikke god nok.
Når først en overbevisning er blevet skabt, styrer den vores tanker og følelser og liv:

Har du denne overbevising, kan den blandt andet komme til udtryk ved, at du bliver utilpas, når du gør noget forkert eller begår en fejl, at du får angst ved at skulle holde en præsentation, er stresset på arbejdet og i parforholdet, og at du måske helt ikke kan overskue at prøve noget nyt - du er jo ikke god nok.

Denne overbevisning vil skabe overlevelses-strategier, så du KAN blive god nok, hvilket vil få dig til at føle behov for at gøre ting, som du tror, at du er nødt til at gøre, for at blive god nok:

F.eks. at få andre til at kunne lide dig, opnå ting, have mange penge, have succes, være smuk etc.

Dette vil komme til udtryk ved, at du går op i, hvad andre synes om dig, og du har det rigtig godt med dig selv, når du får gjort noget, ser godt ud eller andre roser dig - og modsat, føler du ubehag/uro/stress/angst ved kritik, hvis du ikke har gjort noget ud af dig selv, eller ikke nået alle de ting, som du ville.

Sådanne overbevisninger fører til arbejdsnarkomani, lavt selvværd, people pleasing, stress og har en negativ indflydelse på dine releationer til andre mennesker og dig selv.


Uanset din udfordring, elemineres den, så snart de aktuelle overbevisninger og associationer er elemineret.

Jeg finder først de aktuelle overbevisninger udfra dine tanker, følelser og adfærd, og hver overbevisning fjernes herefter ved at vi sammen gennemgår en klar, simpel og logisk process, der får din underbevidsthed til at indse, at overbevisningen ikke afspejler virkeligheden og derfor ikke længere kan bruges.

Vi sikrer at hver enkelt overbevisning er væk, før vi arbejder videre med den næste.

Jeg afrunder hver session med at skabe et behagligt, trygt mentalt rum, som bringer krop og sind i balance og ro, så du kan fortsætte din dag opløftet og forevigt forandret.

Det varierer, hvor mange overbevisninger og associationer jeg fjerner i løbet af én session.


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hjælper dig med at permanent slippe begrænsende overbevisninger, så du endeligt kan leve det liv, du ønsker. Sabina Fevre - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut, Coach

Beskrivelse

Har du tankemylder, og har du svært ved at finde ro og nyde livet?

Tænker du grimt om dig selv, og måden du ser ud på?

Bliver du angst, når du skal tale foran andre eller prøve noget nyt?

Oplever du stress på arbejdet, eller føler du dig overvældet derhjemme?

Føler du dig ensom, og får du ikke gjort de ting, som du kunne tænke dig?

Er livet trist, overvældende og meningsløst?

Har du økonomiske problemer eller problemer med parforhold?

Kommer du til at tale grimt til din partner eller dine børn?

Ender du i situationer, hvor andre overskrider dine grænser fysisk eller psykisk?Så er du kommet til det rette sted.


Mit navn er Sabina, jeg er 28 år gammel og bosat i København.

Jeg har i 2,5 år arbejdet med coaching som holistisk ernæringsekspert, og jeg vil nu bruge The Lefkoe Method - en række psykologiske processer - til at fortsætte med at følge mit kald, som er at sprede glæde, frihed og velvære.

Hvis der er én ting arbejdet med denne metode har lært mig, så er det, at det i dén grad er muligt at få det liv, du ønsker dig uanset din fortid. Jeg har selv kunne sætte hak ved hver og en af de ovenstående udfordringer, indtil jeg fandt ud af, hvorfor mit liv så sådan ud.


Svaret var: Mine overbevisninger.


Hvad er en overbevisning?

 • En overbevisning er en præmis, som vi ubevidst lever efter.
 • Formålet ved overbevisninger er at holde os i live ved at undgå farlige situationer.
 • Overbevisninger bliver skabt på baggrund af gentagne situationer eller enkeltstående skræmmende oplevelser
 • Vi har alle sammen masser af overbevisninger, da det er dem der skaber grundlaget for, hvordan vi tænker, føler og opfører os.
 • Dine tanker afspejler dine overbevisninger, dine tanker skaber dine følelser og dine følelser får dig til at gøre noget.
 • Vores overbevisninger skaber vores personlighed og virkelighed.
 •  Vi skaber de fleste overbevisninger, når vi er børn med udgangspunkt i vores forældres opførsel.
 • Et konkret eksempel er, at du som barn ofte oplevede, at dine forældre var fraværende. De kiggede i deres telefoner, mens du talte til dem, de arbejdede meget eller du hørte dem ofte sige: ikke lige nu og kan du ikke se, at jeg laver noget andet?
 • Det vil få et barn til at spørge sig selv: Hvad siger det om mig, at det her sker hele tiden? Sådan skabes overbevisningen: Jeg er ikke vigtig.


Hvordan påvirker en overbevisning?

 • Har du bemærket, at nogle mennesker lader til at have nemt ved livet?
 • De har velfungerende forhold, de mangler aldrig penge og de er sunde og glade, mens andre kæmper med flere eller ligefrem alle de ovenstående parametre. Det skyldes overbevisninger.
 • Vi kan se vores underbevidsthed som vores styresystem og overbevisningerne som indstillingerne: Skift eller fjern en indstilling, og så får du straks et andet resultat.
 • Så længe vi har en overbevisning, vil vi handle i overensstemmelse med den.
 • Overbevisningen jeg er ikke vigtig vil automatisk få dig til at fortolke situationer ud fra, at du ikke er vigtig. Så når du ikke får en invitation, ikke bliver spurgt om din mening til et møde, eller når dem, du har skrevet til, ikke svarer dig, føles det som om, at du ikke er vigtig.
 • Hvis du tror, det er sandt, at du ikke er vigtig, prøver du at gøre ting, for at blive vigtig. Det vil typisk være at få folk til at kunne lide dig, fremstå klog, være sjov, se godt ud, vinde – og når det så ikke lykkes, føler du dig rigtig utilpas.


Hvorfor skal jeg slippe af med en overbevisning?

 • Roden til de udfordringer vi har, er vores overbevisninger.
 • Når vi har et problem, er det tit flere overbevisninger, der er skyld i det. Men når alle de overbevisninger, som skaber problemet, er væk, forsvinder selve problemet også.
 • Når vi slipper af med overbevisninger, slipper vi med andre ord af med de ting, der står i vejen for, at vi kan få det liv, vi ønsker.
 • Vi ændrer altså vores indstillinger i vores styresystem, så vi automatisk begynder at gøre de ting, som vi gerne vil, og ikke længere behøver at skuffe os selv eller sidde fast.
 • Overbevisningen jeg er ikke vigtig, vil for eksempel skabe stress, lavt selvværd, angst og skabe problemer i dine relationer - både de professionelle og personlige.


Med udgangspunkt i hvad der fylder mest for dig, finder vi de relevante overbevisninger. Herefter fører jeg dig gennem en simpel og logisk proces, og sikrer altid, at overbevisningen er helt væk.


Jeg runder hver session af med at skabe et meditativt og trygt rum, så du efter sessionen har det rart og afslappet.


Jeg glæder mig utroligt meget til at hjælpe dig tilbage til dit sande jeg - uden begrænsninger.


Klientudtalelser

Mika, 41, Sverige - "Sabina er meget dygtig og behagelig og hun har hjulpet mig med at permanent ændre mine spisevaner, og tabe mig - hvilket jeg ikke har haft success med tidligere. Det føles ikke som om jeg er på kur eller begrænset, jeg tager bare naturligt andre valg og det virker!! Tusinde tak! Kan kun anbefale Sabina og denne metode."  Læs mere  Læs mindre

Andrei, 28, Russia - "I have had a lifelong issue of speaking in front of groups of people and I had a new event coming. I really enjoyed our session. I felt safe, heard and understood and on top of that my lifelong problem diminished. Friday the same week - by my huge surprise - I noticed that was way more relaxed and genuine while speaking in front of a group of people. And that way only after one session!! I look forward to my next sessions with Sabina. I might become addicted to them."  Læs mere  Læs mindre

Sonja, 30 år - "Sabina bruger Lefkoe-metoden i sine sessioner. Lefkoe-metoden er den mest effektive, jeg nogensinde er stødt på, i forhold til at ændre sine mønstre. Sammen med Sabina har jeg fjernet uhensigtsmæssige overbevisninger, hvilket har gjort, at jeg nu ikke længere er stresset, og at jeg reagerer anderledes (bedre!) i en række situationer. Sabina er professionel, behagelig, lyttende og meget skarp til at gennemskue, hvad der kan ligge bag det problem, man kommer med. En session med Sabina kan virkelig anbefales!"  Læs mere  Læs mindre

Katrine David, 27 år - "Efter at have været igennem et hav af forskellige terapiformer gennem årene, og en evig frustration over ikke at opleve en egentlig forbedring i mine følelser og mit sind, da jeg så hørte om Lefkoe metoden, blev jeg nysgerrig og besluttede mig for at kaste mig i et forløb hos Sabina. Og allerede nu efter 4 sessioner bliver jeg helt rørt over at kunne mærke, hvor meget jeg har rykket mig og udviklet mig. Jeg føler mig lettere, stærkere og lykkeligere. Livet er på kort tid bare blevet lettere. Det er så fantastisk rart at være inde i mig selv uden de mange negative overbevisninger, jeg bar rundt på i min underbevidsthed. Jeg er ikke færdig med at arbejde på mig selv, men føler mig mere motiveret end nogensinde før, for aldrig har det været lettere. Lefkoe metoden er utrolig simpel, men det virker bare! Og hos Sabina har jeg følt mig fuldstændig tryg og i gode hænder. Hun er topprofessionel og hamrende dygtig til det hun laver, og samtidig er hun så nede på jorden og rar at snakke med at det bare føles helt naturligt at åbne sig op og lukke hende helt ind i de dybe følelser og traumer. Allerede efter første session følte jeg mig befriet fra nogle negative tanker, som jeg kunne mærke havde tynget mig længe. Fantastisk følelse! Den varmeste og mest taknemmelige anbefaling herfra! Det har været livsforandrende på meget kort tid, og endda uden de helt store anstrengelser som jeg har følt at nogle terapiformer har krævet. Den her metode kræver ikke at man skal gennemgå ubehagelige traumer eller hele ens livshistorie, og det har været et kæmpe plus for mig. Jeg har fået et bedre selvværd, mere selvtillid, er blevet bedre til at sætte grænser og jeg respekterer mig selv i højere grad end før. Jeg føler at jeg har fået nemmere ved at håndtere dagligdagens frustrationer og stress, og samtidig er jeg bare blevet gladere og roligere, fordi jeg har givet slip på nogle tunge negative tanker."  Læs mere  Læs mindre

Henriette Wibe, 28 år - "Mine sessioner med Sabina er det mest effektive jeg nogensinde har prøvet. Jeg har haft sessioner med en psykolog og en tankefeltsterapeut men intet kan sammenlignes med det her. Jeg føler mig fri for negative tanker og adfærd på en måde, jeg aldrig har følt før, og Sabina er virkelig god til at hjælpe en på vej fra det man gerne vil af med. Kan kun anbefale det til alle, der går og tumler med noget. Stort eller småt!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.