Pia Scheuer - Psykolog

Pia Scheuer

Psykolog

Espergærde

Personligt fremmøde

Individuel samtale 950 kr. Aftal tid

Individuel samtale, barn u/ 16 med voksen 1.200 kr. Aftal tid

Barn under 16 år i følge med pårørende

Parsamtale 1.500 kr. Aftal tid

Familiesamtale 1.800 kr. Aftal tid

Konfliktmægling 4.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Specialist i børnepsykologi Pia Scheuer - Psykolog

Beskrivelse

JEG TILBYDER FØLGENDE YDELSER

 • Kognitiv terapi til børn og voksne
 • Samtaler med psykisk udviklingshæmmede voksne
 • Samtaler med forældre til handicappede børn
 • Samtaler med forældre i forbindelse med skilsmisse

JEG TILBYDER OGSÅ

 • Udredning og undersøgelser af småbørn 0-6 år
 • Udredning og undersøgelser af voksne
 • Børnesagkyndige undersøgelser
 • Forældrekompentence undersøgelser
 • Konfliktmægling
 • Supervision af psykologer og andre faggrupper

Ved større undersøgelser og supervision vil prisen aftales inden forløbene starter op.

Der er ikke overenskomst med sygesikringen, så behandlingen eller undersøgelsen vil være selvfinansieret.

TERAPI BØRN
I terapi med børn er det af stor betydning at der skabes en god og tillidsfuld relation mellem barnet og terapeuten. Grundet dette vil legen danne udgangspunkt for terapien, i det at legen ses som barnets væsentligste og mest naturlige udtryksform.
Legen skaber mulighed for at barnet kan udtrykke/vise eksempelvis sorg, angst og frustration.
 
Gennem legen vil det være muligt for terapeuten at iagttage og deltage i legeprocessen på barnets præmisser og derved skabe rum for at barnet vil kunne bearbejde sine vanskeligheder.
 
Jeg har speciale i børnepsykologi og har yderligere den 1 årige uddannelse I SAKT, som kognitiv terapeut.

TERAPI MED VOKSNE
Terapien med voksne vil som udgangspunkt have en indfaldsvinkel, hvor der arbejdes på at give klienten mulighed for udvikling af sine personlige muligheder og ressourcer. Der vil blive arbejdet med selvværd og selvtillid.
 
Vi kan alle være udsat som sorg, krise, psykisk og somatisk lidelse, som vi søger lindring for. Dette kan ske gennem terapeutiske samtaler.

Jeg har gennem årene i Dansk Røde Kors opnået en meget stor erfaring med at arbejde med mennesker af anden etnisk herkomst end dansk. Mennesker der kan have været udsat for alvorlige traumatiske hændelser. Jeg er vant til at arbejde med tolk. Der kan tilbydes parterapi.

SAMTALER MED FORÆLDRE TIL HANDICAPPEDE BØRN
Jeg har igennem mange år arbejdet med handicappede børn og deres forældre, og gennem dette arbejde opnået en stor erfaring om den livslange sorg og tab, der knytter sig til det at føde og leve med et handicappet barn

SAMTALER MED PSYKISK UDVIKLINGSHÆMMEDE VOKSNE
Igennem mit arbejde som pædagog og psykolog har jeg meget erfaring med at have terapeutiske samtaler med udviklingshæmmede. Udviklingshæmmede oplever på sammen måde som andre at blive ramt af sorg, krise, psykiske, sociale og fysiske lidelser, som de har behov for at få bearbejdet.

Udviklingshæmmede har ofte svært ved at give udtryk for sorg m.m. Det kræver ofte en særlig ekspertise at kunne gennemføre disse samtaler, hvilket jeg har oparbejdet gennem mange år. 
 
Ring eller kontakt mig med en besked - så ringer jeg dig op.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.