Mahmoud Ashkanian -

Mahmoud Ashkanian

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykiater, Ph.D. Mahmoud Ashkanian -

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv

Mit navn er Mahmoud Ashkanian. Jeg er speciallæge i psykiatri, Phd. og tilbyder:

- Udarbejdelse af speciallægeerklæring

- Psykiatriske udredninger

- Psykiatriske vurderinger

- Specifik undersøgelse og behandling for

 • Stress
 • Belastningsreaktion
 • Depression
 • Bipolar affektive sindslidelse
 • Angst
 • PTSD

- Følgende neuropsykiatriske

 • ADHD
 • ADD
 • Autisme
 • Demens
 • Komplekse psykiatriske tilstande med begrundet mistanke om en hjernesygdom (dvs samtidig tilstedeværelse af neurologiske symptomer eller svære kognitive problemer).

Jeg tilbyder endvidere at afholde konsultationer over  / Video / Face2face og telefon.

Om mig

Jeg kommer oprindeligt fra Iran, men har boet i Danmark i 28 år og taler flydende dansk (foruden persisk, farsi og engelsk).

 I 2001 blev jeg færdiguddannet læge fra Aarhus Universitet.

Efter flere års arbejde inden for neurofag (neurologi, neurokirurgi mm) og opnået Phd-grad blev jeg speciallæge i psykiatri og har samtidig fået en sideløbende specialisering i neuropsykiatri.

I dag er jeg ansat som overlæge på afdeling for depression og angst ved Aarhus Universitetshospital i Risskov og er også speciallægekonsulent på klinik for PTSD og transkulturel psykiatri.

Jeg arbejder med almen psykiatriske problemstillinger (diagnostik og behandling af patienter med depression, bipolar affektive sindslidelse, PTSD mm) og også med udredninger (neuropsykiatriske undersøgelser) af mere komplekse tilstande (eksempelvis ADHD, ADD, autisme og demens) samt tilstande, hvor der er begrundet mistanke om en bagvedliggende hjernesygdom.

En neuropsykiatrisk undersøgelse kan ved behov bestå af tværfaglige udredninger med involvering af psykiater, neurolog, neuropsykolog og evt. supplerende MR-skanning af hjernen.

Ydelser

Almenpsykiatri

1. diagnostiske samtale: 1800 Dkr

2. diagnostiske samtale: 1500 Dkr

Opfølgende konsultationer (30-45 min): 900 Dkr

Korte opfølgende konsultationer (15-20 min): 500 Dkr

Speciallægeerklæring: 9.500-11.000 Dkr

Psykiatrisk udredning: 8.00-10.000 Dkr

Psykiatrisk vurdering: 7.000-9.000 Dkr

 

Neuropsykiatri

Pakke 1 (psykiater, neurolog, MR): 18.000 Dkr

Pakke 2 (psykiater, neuropsykolog): 20.000-28.000Dkr

Pakke 3 (psykiater, neurolog, neuropsykolog, MR): 29.000-38.000 Dkr

Second opinion: aftales nærmere afhængig af sagens omfang

 

Afbud eller anden ændring til en bekræftet aftale bedes meldt senest 24 timer før.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links.

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op.

Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.