Jakob Skytt

Coach, Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er du i krise? Grubler du? Føler du dig fastlåst? Velkommen til mennesker der har fået nok af at lade sig styre af negative tanker og negative mønstre. Jakob Skytt - Coach, Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Er du i krise?  Grubler du?  Føler du dig fastlåst?

Velkommen til mennesker der har fået nok af at lade sig styre af negative tanker og negative mønstre. Velkommen til mennesker, der søger udvikling og livsudfoldelse.

Jeg er autoriseret, erfaren psykolog med speciale i at hjælpe mennesker til livsudfoldelse. 

Der kan være mange grunde til få hjælp hos en psykolog. Kriser, angst, depression, lavt selvværd, arbejdsrelaterede problemer m.m. De fleste mennesker prøver at løse personlige problemer selv eller via netværk, venner og familie. Nogle gange er det ikke nok. Nogle gange skal der professionelle redskaber til før en fastlåst livssituation kan løses op.

Psykologisk hjælp kan skabe mulighed for at gribe livet på en ny måde. Så livet udfolder sig. Så der skabes udvikling og trivsel. Det kan være en vej ud af angst, depression og livskriser. Det at give professionel, psykologisk hjælp kræver uddannelse og erfaring, og det er mit speciale at skabe livsudfoldelse for de mennesker der kontakter mig.

Den Kognitive tilgang

Dem, der søger min hjælp har glæde af at opdage, hvor meget mere eller mindre bevidste tanker, tolkninger, og automatiske tankermønstre styrer og påvirker humøret og muligheden for livsudfoldelse. 

Terapien åbner op for at se én selv og andre med ikke dømmende, ikke - tolkende øjne. For derved at se hvilke muligheder livet byder på istedet for at se begrænsninger. I stedet for at blive optaget af selvkritiske tanker, tilbydes redskaber til at leve livet her og nu.

Ring og få en uforpligtende snak eller send besked (tryk på "send private message" under mit billede) Du kan også booke en gratis pre session, men måske foreslår jeg en ny tid da min kalender ikke er opdateret herinde (arbejder på det)

Glæder mig til at høre fra dig. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere