Jakob Skytt

Coach, Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Er du i krise? Grubler du? Føler du dig fastlåst? Velkommen til mennesker der har fået nok af at lade sig styre af negative tanker og negative mønstre. Jakob Skytt - Coach, Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Er du i krise?  Grubler du?  Føler du dig fastlåst?

Velkommen til mennesker der har fået nok af at lade sig styre af negative tanker og negative mønstre. Velkommen til mennesker, der søger udvikling og livsudfoldelse.

Jeg er autoriseret, erfaren psykolog med speciale i at hjælpe mennesker til livsudfoldelse. 

Der kan være mange grunde til få hjælp hos en psykolog. Kriser, angst, depression, lavt selvværd, arbejdsrelaterede problemer m.m. De fleste mennesker prøver at løse personlige problemer selv eller via netværk, venner og familie. Nogle gange er det ikke nok. Nogle gange skal der professionelle redskaber til før en fastlåst livssituation kan løses op.

Psykologisk hjælp kan skabe mulighed for at gribe livet på en ny måde. Så livet udfolder sig. Så der skabes udvikling og trivsel. Det kan være en vej ud af angst, depression og livskriser. Det at give professionel, psykologisk hjælp kræver uddannelse og erfaring, og det er mit speciale at skabe livsudfoldelse for de mennesker der kontakter mig.

Den Kognitive tilgang

Dem, der søger min hjælp har glæde af at opdage, hvor meget mere eller mindre bevidste tanker, tolkninger, og automatiske tankermønstre styrer og påvirker humøret og muligheden for livsudfoldelse. 

Terapien åbner op for at se én selv og andre med ikke dømmende, ikke - tolkende øjne. For derved at se hvilke muligheder livet byder på istedet for at se begrænsninger. I stedet for at blive optaget af selvkritiske tanker, tilbydes redskaber til at leve livet her og nu.

Ring og få en uforpligtende snak eller send besked (tryk på "send private message" under mit billede) Du kan også booke en gratis pre session, men måske foreslår jeg en ny tid da min kalender ikke er opdateret herinde (arbejder på det)

Glæder mig til at høre fra dig. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.