Erhvervspsykolog Maibritt Pedersen  -

Erhvervspsykolog Maibritt Pedersen

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Godt håndværk, professionelt og effektivt Erhvervspsykolog Maibritt Pedersen -

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

 

Med snart 20 års erfaring som organisationspsykolog tilbyder jeg arbejdspladskonsultationer samt coaching og sparring til ledere, medarbejdere og grupper med fokus på bedre trivsel, arbejdsglæde og kommunikation. Alt sammen med et skarpt psykologfagligt udgangspunkt.

Jeg tilbyder samtaler og workshops, der har til formål at:

        *Håndtere og forebygge stress
        *Øge trivsel og arbejdsglæde
        *Forebygge og håndtere mobning og chikane
        *Skabe bedre dialog og kommunikation på arbejdspladsen
        *Komme sundt videre efter en afskedigelse

Jeg yder konsultationer ud fra den overbevisning at løsningen på alle konflikter udspringer af, at man har mod til at tale om situationen, som den er, og være 100% i den. 

Samtalen er langt hen ad vejen mit primære redskab, fordi jeg tror på, at en ægte dialog ofte bringer lederen, medarbejderen eller gruppen langt længere end tusinde værktøjer.
Jeg tror på at organisations-, gruppe – og individuel udvikling kommer indefra; med udgangspunkt i det enkelte individ. 
Dialogen vil hos mig oftest have et bagvedliggende eksistentielt/relationelt udgangspunkt, da jeg har erfaret at denne tilgang kan bidrage til de fleste organisatoriske udfordringer. Dette kombineret med stor viden inden for organisation og ledelse giver oftest virksomhederne et vigtigt skub fremad. 

Mine kernekompetencer ligger inden for: 

        *Organisationsudvikling 
        *Lederens samtaler (MUS, den svære samtale, opsigelser, fravær mm)
        *Stress på både individ og organisations-niveau 
        *Samarbejde og trivsel (konflikt)
        *Psykisk arbejdsmiljø
        *Ledercoachinger 
        *Gruppe-supervision
        *ADHD og Aspergers Syndrom på arbejdspladsen (rådgivning til medarbejdere med Aspergers Syndrom og/eller deres ledere.

Du er velkommen til at kontakte mig og høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at blive et endnu bedre sted at være. Jeg samarbejder med flere professionelle partnere, så efter ønske kan vi arrangere sessioner med flere erhvervspsykologer.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere