DinCoaching v/ Dorte Frendorf - Coach

DinCoaching v/ Dorte Frendorf

Coach

Solrød Strand, Videosamtale

Personligt fremmøde

1 session (telefon) 700 kr. Aftal tid

3 sessioner (telefon) 1.800 kr. Aftal tid

6 sessioner (telefon) 3.400 kr. Aftal tid

10 sessioner (telefon) 5.000 kr. Aftal tid

v/bestilling af 10 sessioner, kan den 11. session gives væk gratis til ven eller familie

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 24

Videosamtaler

1 Session (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

3 sessioner (GoMentor videosession) 1.800 kr. Aftal tid

6 sessioner (GoMentor videosession) 3.400 kr. Aftal tid

10 sessioner (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

v/bestilling af 10 sessioner, kan den 11. session gives væk gratis til ven eller familie

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 24

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

AL FORANDRING STARTER MED DIG, FÅ STYR PÅ DIT FOKUS OG FIND GENVEJEN TIL STYRKE OG POTENTIALE DinCoaching v/ Dorte Frendorf - Coach

Beskrivelse

Min passion er at inspirere mennesker til at kommunikere mere respektfuldt og anerkendende med hinanden, og derigennem kortlægge fordelene ved at udvise større venlighed og forståelse for hinanden både professionelt og i det private.


Hvad kan du få ud af et forløb med mig:

Min vigtigste opgave er at støtte og styrke dig på bedst mulig måde, så du når det mål, du har sat dig for og skaber de resultater, du ønsker i dit liv.

 

Jeg tror på, at du er ekspert i dit eget liv, og svarene ligger indeni dig, derfor er det også dig, der bestemmer, hvilken vej vi skal gå i vores sessioner, du bestemmer destinationen, jeg styrer GPS’en.

 

I et ærligt og tillidsfuldt rum vil jeg lytte, stille spørgsmål og udfordre dig, så du kan få det mest optimale ud af vores samtaler.

 

Med dyb respekt for dig vil jeg udfordre dig til at se tingene fra andre vinkler og udstyre dig med konkrete værktøjer, så du kommer godt i mål.


Som din coach står jeg for:

 •         empati, nærvær, ansvarlighed og oprigtig interesse
 •      jeg hjælper dig til at få øje dit unikke potentiale
 •      jeg er professionel og comitted til at yde mit bedste for dig
 •      jeg er ved din side hele vejen, også når det bliver udfordrende

-

Uddannelse:

Jeg er certificeret Coach fra Mindjuice Academy, og min uddannelse er godkendt af ICF (International Coach Federation). Ligeledes har jeg en bachelorgrad i sprog fra Handelshøjskolen i København.


Desuden har jeg mange års erfaring som salgskoordinator inden for kundeservice og salg samt samarbejde på tværs af afdelinger. Jeg kan bevare nærværet under pres og er vant til at styre processer i en struktureret, konstruktiv og positiv ånd. Med stor alsidighed og godt humør sørger jeg for at få projekterne i hus.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere