Birgitte Fisker - Familieterapeut/-rådgiver

Birgitte Fisker

Familieterapeut/-rådgiver

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg bor i Silkeborg er uddannet socialpædagog med efteruddannelse i narrativ familieterapi. Har erfaring med samtaler med børn, unge og voksne. Birgitte Fisker - Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Har du brug for støtte og rådgivning til at skabe positive forandringer i dit liv?

 

Jeg er uddannet socialpædagog med efteruddannelse i narrativ familieterapi og har 20 års professionel erfaring -  herunder rådgivning, hjælp, og samtaler med børn, unge og voksne med behov for støtte til at tackle livet.

 

Jeg har erfaring med mange forskellige typer af problemstillinger og mennesker som har kæmpet med fx psykiske lidelser, angst, depression, misbrug, forskellige opmærksomhedsforstyrrelser, forældrerollen og unge og voksne med følelsesmæssige belastningsreaktioner.

 

Har erfaring med:

  • Socialpædagogisk arbejde på et behandlingshjem
  • AKT-vejledning på en folkeskole
  • Støtte og vejledning til udsatte unge
  • Samtaler og støtte til forældre med anbragte børn
  • Familiebehandling med hjælp og rådgivning til samspil og hverdag i familien
  • Narrative samtaler

Jeg tilbyder individuelle samtaler samt forskellige typer af narrative samtaler til børn, unge og voksne.

Du kan læse mere om den narrative samtalemetode på min blog.

 

Individuelle samtaler:

Samtalerne vil have forskellig form afhængig af hvad du ønsker at have fokus på, men vil altid tage udgangspunkt i at tale til dine styrkesider og af den vej støtte dig i troen på at kunne træffe de valg, som er vigtige for dig.

 

Samtalerne kan fx omhandle:

  • Sorg og krise
  • Specifikke udfordringer i dit liv; fx angst, depression eller psykisk lidelse
  • Konkrete redskaber til at tackle livsvilkår og hverdag

Afhængig af problematikkerne, kan der være tale om korte eller længerevarende forløb, men der er mulighed for at skræddersy processen, så den passer til netop dine behov.

 

Alle samtaleforløb afsluttes ved, at du modtager et bevidningsbrev fra mig med de vigtige ting vi har talt om.

 

Bevidningssamtaler:

Ved bevidningssamtalerne, inviteres de mennesker som er vigtige i dit liv med til samtalen på neutral grund. Hvis/når kommunikationen er gået skæv, er det ofte fordi at vi har glemt at lytte til hinanden eller fordi at vi i vores overbevisning om at den anden part er forkert på den, har mistet respekten for hinanden.

 

I bevidningssamtalen, gives der mulighed for, i trygge rammer, at være vidne til hinandens meninger, følelser og perspektiver. Samtalens form gør, at man får hjælp til at lytte til hinanden uden at skulle forsvare sig.

 

Ved at lytte til hinanden uden at vurdere eller dømme den anden part, sættes man i stand til at opnå større forståelse for hinandens intentioner og dermed blive bragt tættere sammen og (gen)etablere en god og sund relation.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende snak, så vi kan afgøre hvordan jeg kan hjælpe dig, i det du står med.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.