Birgitte Fisker - Familieterapeut/-rådgiver

Birgitte Fisker

Familieterapeut/-rådgiver

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg bor i Silkeborg er uddannet socialpædagog med efteruddannelse i narrativ familieterapi. Har erfaring med samtaler med børn, unge og voksne. Birgitte Fisker - Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Har du brug for støtte og rådgivning til at skabe positive forandringer i dit liv?

 

Jeg er uddannet socialpædagog med efteruddannelse i narrativ familieterapi og har 20 års professionel erfaring -  herunder rådgivning, hjælp, og samtaler med børn, unge og voksne med behov for støtte til at tackle livet.

 

Jeg har erfaring med mange forskellige typer af problemstillinger og mennesker som har kæmpet med fx psykiske lidelser, angst, depression, misbrug, forskellige opmærksomhedsforstyrrelser, forældrerollen og unge og voksne med følelsesmæssige belastningsreaktioner.

 

Har erfaring med:

 • Socialpædagogisk arbejde på et behandlingshjem
 • AKT-vejledning på en folkeskole
 • Støtte og vejledning til udsatte unge
 • Samtaler og støtte til forældre med anbragte børn
 • Familiebehandling med hjælp og rådgivning til samspil og hverdag i familien
 • Narrative samtaler

Jeg tilbyder individuelle samtaler samt forskellige typer af narrative samtaler til børn, unge og voksne.

Du kan læse mere om den narrative samtalemetode på min blog.

 

Individuelle samtaler:

Samtalerne vil have forskellig form afhængig af hvad du ønsker at have fokus på, men vil altid tage udgangspunkt i at tale til dine styrkesider og af den vej støtte dig i troen på at kunne træffe de valg, som er vigtige for dig.

 

Samtalerne kan fx omhandle:

 • Sorg og krise
 • Specifikke udfordringer i dit liv; fx angst, depression eller psykisk lidelse
 • Konkrete redskaber til at tackle livsvilkår og hverdag

Afhængig af problematikkerne, kan der være tale om korte eller længerevarende forløb, men der er mulighed for at skræddersy processen, så den passer til netop dine behov.

 

Alle samtaleforløb afsluttes ved, at du modtager et bevidningsbrev fra mig med de vigtige ting vi har talt om.

 

Bevidningssamtaler:

Ved bevidningssamtalerne, inviteres de mennesker som er vigtige i dit liv med til samtalen på neutral grund. Hvis/når kommunikationen er gået skæv, er det ofte fordi at vi har glemt at lytte til hinanden eller fordi at vi i vores overbevisning om at den anden part er forkert på den, har mistet respekten for hinanden.

 

I bevidningssamtalen, gives der mulighed for, i trygge rammer, at være vidne til hinandens meninger, følelser og perspektiver. Samtalens form gør, at man får hjælp til at lytte til hinanden uden at skulle forsvare sig.

 

Ved at lytte til hinanden uden at vurdere eller dømme den anden part, sættes man i stand til at opnå større forståelse for hinandens intentioner og dermed blive bragt tættere sammen og (gen)etablere en god og sund relation.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende snak, så vi kan afgøre hvordan jeg kan hjælpe dig, i det du står med.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere