Annika Lillelund Fauli - Psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Annika Lillelund Fauli

Psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapeut MPF tilbyder psykoterapeutiske samtaleforløb. Speciale i skilsmisse, sammenbragte familier og bonusforældre. Terapi og rådgivning i København K. Annika Lillelund Fauli - Psykoterapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Psykoterapeut MPF.Cand. Comm. Forfatter. Bonusmor 

15 min gratis forsamtale over telefon

Jeg tilbyder følgende:

 • Individuel terapi
 • Terapi og rådgivning for fraskilte par
 • Terapi og rådgivning for par i sammenbragte familier
 • Bonusmorgruppe
Individuel terapi: Gennem et terapeutisk samtaleforløb får du hjælp til at opdage og udforske dine følelsesmæssige udfordringer. Du vil nok have en grund til at starte psykoterapi, og denne grund tager vi udgangspunkt i i samtalerne. Det kan være en psykisk problematik eller forskellige former for ubehag - enten meget konkret, andre gange diffust og lidt uforståeligt og uforklarligt. ​De fleste klienter oplever at have den samme type af konflikt igen og igen, og det kan larme så meget i livet at det står i vejen for at opleve kærlige relationer, ligeværdighed, tydelighed og autenticitet. 


Individuel terapi er for dig, der oplever: 

 • Lavt selvværd
 • Livskriser (skilsmisse, sygdom, fyring etc.)
 • Stress
 • Angst
 • Depression og svære tanker
 • Sorg
 • Meningsløshed, tomhed
 • Ensomhed
 • Problemer med grænsesætning
 • Parforholdsproblemer
 • Problemer som pårørende til misbrug/psykisk sygdom ​

Terapi til dig/jer før, under og efter jeres skilsmisse: Med et terapeutisk forløb får du/I hjælp til følelsesmæssige såvel som praktiske udfordringer omkring jeres skilsmisse, da ubearbejdede problemstillinger mellem jer kan skabe mistrivsel og konflikt, som i værste tilfælde kan strække sig over flere år og være opslidende for alle parter - ikke mindst børnene. Vi tager en session først for at vurdere, om der er brug for terapeutisk procesarbejde eller decideret praktisk rådgivning. 


Terapi er til dig, som eksempelvis:

 • bliver forladt af din partner
 • forlader din partner og døjer med skyld- eller skamfølelser 
 • efter længere tid ikke kan tilgive din eks-partner, og derfor har svært ved forældresamarbejdet


Og terapi/rådgivning er til jer, som eksempelvis: 

 • er enige om at ville skilles - og gerne vil have rådgivning ift. overgangen til jeres nye liv
 • til jer, som ikke er enige om at blive skilt - og har brug for et rum at få talt om problemerne, så I kan være den bedste støtte for jeres børn
 • er blevet skilt og oplever problemer med at samarbejdeTerapi og rådgivning til dig/jer i den sammenbragte familie: Et skridt for mange fraskilte er etableringen af en ny, sammenbragt familie, og her går det desværre ofte galt. Skilsmisser og brud i sammenbragte familier er mere reglen end undtagelsen, og derfor kan det være en rigtig god ide at tænke sig godt om, inden man hovedkulds kaster sig selv og sine børn ind i en ny familiekonstellation.


Denne ydelse er for dig/jer, som:

 • Overvejer at etablere en familie med dine og mine børn og har brug for input
 • Oplever konflikter og uoverensstemmelser ift. opdragelsen af jeres sammenbragte børn
 • Oplever problematiske reaktioner hos børnenes i jeres sammenbragte familie
 • Har brug for rådgivning ift. hvor meget I skal være ”inde over” hinandens børn.Nyt tilbud! Intensivt bonusmorgruppeforløb: 4 mandage i maj 2022

Lige nu har du mulighed for at få 4 mandage i selskab med andre bonusmødre, som kender udfordringerne i den sammenbragte familie. Er du også blevet overrasket over, hvor svært det er at leve i en sammenbragt familie? Savner du et sted, hvor du kan tale om de svære følelser, der ligger i bonus,- pap,-ekstramor- rollen? Hvad? Dette gruppeforløb er til dig, som er bonusmor i en sammenbragt familie, og som ikke altid synes, det er lige let. Det er til dig, som ikke har nogle at tale med om dine følelser og tanker - og godt kunne bruge det. Og denne gruppe er også til dig, som vælger at gøre noget i stedet for at lade stå til. I denne gruppe deler vi tanker, refleksioner og erfaringer med hinanden, så vi kan alle kan blive klogere på, hvordan vi kan være i og trives i vores sammenbragte familie. Denne gruppe giver dig et forum, hvor du godt må have det, som du har det, og hvor ingen følelser er forkerte. Skriv til mig, hvis du er interesseret i dette forløb.


Bonusmorgruppe  i Kbh. K august 2022-december 2022: I denne gruppe får du mulighed for at mærke hvordan det føles, når du ikke er alene om at have det, som du har det. Her vil du opleve et frirum med en klar struktur og trygge rammer, hvor du kan spejle dig i de andres historier, og sammen kan I lære af hinanden. ​
Vi mødes i alt 8 gange med ca. 14 dage mellem. De første seks gange vil jeg holde et tematiseret oplæg, som vil danne udgangspunkt for samtalen i gruppen. Gruppen faciliteres af mig, psykoterapeut MPF Annika Lillelund Fauli og min kollega psykoterapeut Mille Eldevig. Vi har sammen klinikken Lillelund & Eldevig Psykoterapeutisk Klinik i Skt. Peders Stræde 39, hvor selvhjælpsgruppen finder sted. Skriv til mig, hvis du er interesseret dette forløb.


Emotionsfokuseret terapi og handlingsorienteret rådgivning
I terapi tager jeg udgangspunkt i emotionsfokuseret terapi (EFT), hvor man anser følelserne, som vores navigationssystem og som behovsangivende. Er du i kontakt med dine følelser, kan du bedre mærke, hvad du har brug for og gå efter det. Dette skaber bedre grobund for at trives i dine relationer og dig selv. 

I min skilsmisserådgivning er der tale om handlingsorienterede råd baseret på mit arbejde med bogen Skilsmissens ABC. Her tager jeg udgangspunkt i jeres følelser og tanker og har et skarpt blik for barnets tarv.


Om mig
Jeg er 43 år, psykoterapeut MPF fra EFT-Instituttet, godkendt af Dansk Psykoterapeutforening og Cand. Comm. I 2016 udgav jeg og psykolog Lene Stephensen bogen ”Skilsmissens ABC”, som er en guide til forældre, der skal skilles. Arbejdet med denne bog blev blev startskuddet til at rådgive skilsmisseramte forældre, par i sammenbragte familier og bonusmødre. Jeg lever selv i en sammenbragt familie med tre og kender problematikken om sammenbragte familier herfra. 

I min skilsmisserådgivning er der tale om handlingsorienterede råd baseret på mit arbejde med bogen Skilsmissens ABC. Her tager jeg udgangspunkt i jeres følelser og tanker og har et skarpt blik for barnets tarv.

Klientudtalelser

Andreas - "Jeg kan på det varmeste anbefale samtaler med Annika. Da jeg stod over for en skilsmisse efter 20 års ægteskab og fire børn, var terapien en lifesaver. Et rart fortroligt rum med kompetent lytning og sparring og plads til at være dig. Både glad, vred, sur og ked af det. Det er den bedste gave du kan give dig selv, uanset om der er nyt vejarbejde forude eller mindre eller større nedbrud i maskinrummet."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde - " Annika hjalp mig i en rigtig svær periode. Igennem vores samtaler fik hun bygget mig op igen, hun mødte mig altid med forståelse og sympati og hjalp mig med at håndtere uhensigtsmæssige følelser som eksempelvis ensomhed og utilstrækkelighed. Annika gav mig en støtte som ingen anden kunne på det tidspunkt og var helt afgørende for at jeg kom ovenpå igen."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.