Lever du fuldt ud- eller vil du mere?

Skrevet d. 16-7-2021 13:10:25 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Blandt livets mest værdifulde oplevelser er de ægte hjerteforbindelser, vi opretter med menneskerne i vores liv. Vi har set utrolige forbindelser og hjerteudvidelser finder sted over hele planeten. Hver dag ser det ud til, at der dannes nye grupper af mennesker og organisationer med det formål at øge harmoniske hjertelige forbindelser.

Mange af os ønsker at være en del af noget, der gør en forskel, noget der tjener hele menneskeheden. Lær HeartMath og bliv en del af vores team, det kan være en stor ressource for at hjælpe dig med at få forbindelse til dit hjerte, samt få forbindelse med tusindvis af mennesker over hele verden, der er i hjertefokuseret levevis.

Vi har gjort det til vores mission at yde tjenester, der hjælper mennesker med at forstå hjertets følte kvaliteter og videnskab. Ved at blive en del af dette vil du opleve glæden ved at fokusere på hjertet og have adgang til mange fordele, herunder værktøjer, teknikker og information, der kan hjælpe dig med, hvad du ønsker for de kommende år.

Send mig en besked eller ring, hvis du ønsker at vide mere om muligheder og forløb.

Med hjerte og taknemmelighed Christin

#sundere #gladere #stærkere #merefokuseretogempoweret

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.