Hvorfor forsvinder mænd?

Skrevet d. 12-1-2020 16:54:46 af Stine Gram - Coach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Mentor, Mentaltræner

Er du bange for at skræmme en mand væk, fordi du tror, han synes, du er for krævende eller for meget? Jeg taler med en hel del kvinder, som er overbevist om, at når de viser, hvem de er, og hvad de ønsker i et parforhold, så skræmmer de manden væk. Du skræmmer ikke en mand væk, fordi du er dig selv og giver udtryk for dine behov, hvis det er den rigtige mand for dig. Hvis han selv har høje standarder for et parforhold, vil han nærmere miste interessen, hvis du ikke også havde det, for han har behov for en med- og modspiller i forholdet – ikke en nikkedukke.


Så hvorfor sker det så alligevel, at så mange kvinder oplever en mand forsvinde ud af den blå luft efter 1. date eller inden for de første par måneder? Det kan der være mange grunde til, men her får du 3 rigtig gode grunde, og 1. og 2. punkt kan du selv ændre på, så du dermed forhindrer endnu et forsvindingsnummer:


1. Du er for hurtig og for frygtstyret: Du vil have for meget fra ham på for kort tid, og du vil have garantier for at kunne føle dig tryg, fordi du hader at blive afvist eller spilde din tid. Jeg forstår dig, men du kommer til at være i din maskuline energi, og en maskulin mand ønsker en kvinde, der er i sin feminine energi. Og rent logisk giver det bare ingen mening at fremsætte dine krav efter anden eller tredje date, når I knap nok kender hinanden. Du må først vise, hvad du kan tilbyde ham og ikke være for resultatorienteret. Fokusér på, at jeres dates skal være sjove, flirtende, afslappende og hyggelige.


2. Han føler sig ikke attraktiv: Han gør alt arbejdet på daten, og du siger hverken tak, smiler eller virker interesseret i ham. Måske spiller du kostbar? Måske er du bare mest optaget af at tale om dig selv og ønsker publikum? Måske tager du dig selv i at finde fejl ved ham, mens du vurderer, om han er god nok til dig? Det er ikke sikkert, du siger noget, men dit blik og dine manglende spørgsmål siger alt. Hvorfor skulle han have lyst til at ses igen, hvis han ikke føler sig værdsat eller attraktiv i dine øjne?


3. Forkert match: Der vil altid være mænd, der bliver skræmt væk, fordi de enten føler, de ikke kan leve op til dine krav, eller fordi de er et sted i deres liv, hvor de ikke er klar til et seriøst parforhold. Og selvfølgelig findes der også mænd (og kvinder), som ikke har behov for det bevidste parforhold, som er med til at udvikle begge parter. Det kan du ikke ændre på, så det behøver du ikke at bekymre dig om.


Så du har måske lært ud fra tidligere erfaring, hvad dine ønsker til et forhold er, og nu går du benhårdt efter det. Du kommer måske fra den modsatte pol, hvor du førhen gik for meget på kompromis og satte barren alt for lavt, og den fejl vil du IKKE begå igen. Og det skal du heller ikke!


Men respektér ham og hans behov, og respektér processen. Du kan ikke forcere tempoet, og du kan ikke alene beslutte, hvordan det ender med ham, du dater lige nu eller kommer til at date. Måske bliver I kærester, måske ikke. Den chance må du tage. At date er ligesom at læse en bog. Du må acceptere, at du skal læse hele bogen og ikke bare kan springe frem til sidste side for at se, om de lever lykkeligt til deres dages ende.


Må 2020 blive den bedste bog, du har læst!

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.