Er et stressfrit liv muligt?

Skrevet d. 14-11-2019 09:38:30 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Mange drømmer om at træde tilbage på strandene i Hawaii, eller lægge sig på sofaen med en pose dopami - chips. Men har du nogensinde snakket med folk som fx er pensioneret?


Mange af dem rapporterer, at stress fortsætter med at sætte dagsorden i form af dårlig sundhed, bekymringer om finansiering, kedsomhed, ensomhed, frygt for at ende på det nærmeste plejehjem osv.


Måske er nøglen til en stressfri eller måske rettere symptomfri hverdag, at forbedre ens respons på de stress udløsende faktorer. Bl.a. ved at øge forståelsen om, at respons også kan være fysiologisk og kemisk.

Dette kan simpelt måles ved spyt- eller urin test.

Men vi kender det vist alle: illusionen om, at nå til den weekend, hvor vi har planlagt gode film, hygge- usund – dopamin - mad og lidt wellness ind imellem, alene eller sammen med den dejligste partner.


Så kommer den igen; HVERDAGEN – og åndehullet er passé.

Er det fedt eller bare lidt ærgerligt kun at leve livet i disse åndehuller, gå og vente på dem, eller er det fedeste, hvis vi lever i et stort åndehul med konstant nydelse og fuld energi på batteriet hele tiden?

Det er dit liv - og dit valg;-)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.