Turn About V/Thomas Brix Petersen - Psykoterapeut, ID Life coach, NLP Practitioner, Mentor

Turn About V/Thomas Brix Petersen

Psykoterapeut, ID Life coach, NLP Practitioner, Mentor

Roskilde , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Personligt fremmøde

Life coaching 3.675 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Turn About støtter dine forandringer. Turn About V/Thomas Brix Petersen - Psykoterapeut, ID Life coach, NLP Practitioner, Mentor

Beskrivelse

Ekspert i personlig udvikling & mentalsundhed


Turn About

Jeg hedder Thomas Brix Petersen og er indehaver af Turn About. Jeg er ekspert indenfor personlig udvikling og mentalsundhed. I min praksis i Roskilde arbejder jeg professionelt eller det kan være med online sessioner hvis fremmøde er begrænset.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe dine ønskede forandringer i forbindelse med:

 • Mistrivsel
 • Stress
 • Livsændringer
 • Selvværd & selvtillid
 • Unge problematikker
 • Depression & angst
 • Konflikter

Behandling & samtaleterapi

I mine behandlinger som primært består af psykoterapi med samtaleterapi og øvelser fra NLP-master coach  kombineret med andre teknikker og metoder fra ID-lifecoach.

Er det relevant anvender jeg også mindfulness.   

Lidt om mig

Personlig udvikling har intresseret mig i hele livet. Jeg er i dag professionel og specialist indenfor personlig udvikling og mental sundhed. Det hele starter i 2009 efter drastisk kursændring i mit liv, hvor jeg efter konkurs og personlig kollaps vælger at påbegynde de første uddannelser indenfor mental sundhed, udviklingen har fortsat siden med alverdens uddannelser. ​

Jeg elsker forandringsprocesser og er ekspert i at hjælpe andre ind og ud af disse. Jeg har yderligere uddannelser indefor fysikken, hvilket gør at jeg er unik i min måde at arbejde på, som er Holistisk og indragende af det hele menneske.

Glæder mig til at tale med dig.

Vh. ThomasKlientudtalelser

Michall  - "Efter at have været i et Lifecoach forløb hos Thomas fra Turn About, har jeg fået ryddet op i nogle gamle adfærdsmønstre, som førhen har været med til at ”spænde ben” for mig i forskellige situationer i mit privatliv. Thomas har været medvirkende til, at jeg nu har fået lavet de ændringer der skal til, og opnået en rigtig god balance i forhold til mit privatliv og arbejdsliv. Jeg er endvidere efter afslutningen af forløbet blevet mere nærværnede i forhold til mig selv, og formår nu, at udnytte mine potentialer fuldt ud i forskellige sammenhænge. Thomas er nærværende og formår, at skabe gode og trygge rammer. Og så har han en formidabel evne til, at tune ind på kernen af de mønstre og udfordringer, der skal ændres på. Jeg giver Thomas mine bedste anbefalinger, og siger af hjertet tak for din hjælp i forløbet."  Læs mere  Læs mindre

Maiken  - "Thomas har et kæmpe engagement og et ønske om at støtte dig som klient. Han har hjulpet mig til at få afklaring på en svær situation i mit liv, til at finde ressourcer i mig selv og jeg har fået redskaber til fremover bedre at kunne håndterer udfordringer."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.