Rikke Larsen - Psykoterapeut

Rikke Larsen

Psykoterapeut

Videosamtale

Videosamtaler

Individuel samtaleterapi (GoMentor videosession) 475 kr. Aftal tid

Det der er vanskeligt i dit liv nu og her, er udgangspunktet.

Eksempler på emner du kan komme med i terapi er mistrivsel, usikkerhed, ensomhed, angst, kriser, sorg, depression, stress, traumatiske oplevelser

Indre vejledning (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Effektiv metode hvis du går og er i tvivl om et valg eller en situation. Vi finder repræsentanter for dine ressourcer og får på den måde råd indefra.

Har du brug for

- Afklaring og svar


Hav papir og blyant klar

Udviklingssamtale (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Effektiv samtale hvis du længes efter mere trivsel og står overfor flere forandringer i fundamentet i dit liv som hjem og job. Vi danner et overblik over de store livsområder som de er nu og klarlægger helt specifikt hvordan du ønsker de skal være

Har du brug for 

- Bevidstgørelse af dine behov og værdier

- Større tilfredshed med tilværelsen

- Ny retning

Nærværstræning (GoMentor videosession) 300 kr. Aftal tid

Nærvær er at være tilstede med det der er og i kontakt med krop, følelser og tanker. 

Har du brug for

- Afstressning, indre ro, jordforbindelse

- Mærke efter og lytte indad


Forsamtale 10 minutter 

Guidet kropsscanning og meditation 30 minutter

Afrunding 5 minutter

Parterapi (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Til det unge modne par der ønsker et stærkere og kærligere partnerskab 

Har i brug for

- Rum til det i hver især har på hjertet

- Dybere forståelse af hinanden 


Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Rikke Larsen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Bliv mere fri til at være dig


Jeg tilbyder støttende og udviklende samtaler til unge mellem 18 og 28 år.

Har du brug for en ung nordjysk psykoterapeut og et empatisk medmenneske der møder dig i øjenhøjde?
Uanset hvad du måtte komme med, så er du hjerteligt velkommen.

Du kæmper måske lige nu med noget meget svært og det er heller ikke meningen at du skal forstætte med det i fremtiden, så hvis du har modet på at kigge på det så kan det transformeres til styrke og selvaccept!

Jeg er i gang med den afsluttende eksamensopgave inden certificering efter 4,5 års psykoterapeutuddannelse på ID Academy i Århus. Jeg modtager løbende supervision og egenterapi.

Jeg er 29 år og bor i Aalborg men kommer fra Hjørring. Personligt har jeg selv erfaret at være ramt af angst, dyb kærestesorg og livskrise, stress/udbrændthed efterfulgt af depression. Derudover har jeg i løbet af uddannelsen været igennem en lang opvågningsrejse.

Psykoterapi handler om at støtte mennesker i livets vanskelige perioder. Ved at få indsigt i, forstå og bearbejde de psykiske problemer/symptomer, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet. 
Samtaleterapien består i at italesætte og arbejde med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at man for eksempel bliver stresset, er trist eller føler angst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.