Patrick Christensen - Coach

Patrick Christensen

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

I en personlig coaching session arbejder vi konkret hen imod dine mål og drømme - stiller skarpt på gamle overbevisninger, der tidligere har forhindret i at nå Patrick Christensen - Coach

Beskrivelse

Udnytter du dit fulde potentiale? 

Jeg hjælper dig med at finde nye veje til at skabe bedre resultater.

Mit navn er Patrick Christensen og jeg er indehaver af Sales4Winners, Jeg er ICF certificeret coach med speciale inden for Business- og Sportscoaching, tidligere elitesvømmer og har flere års dokumenteret erfaring med ledelse, salg, sport, coaching og foredrag fra erhvervslivet.


Jeg tilbyder både 1 til 1 coaching og gruppecoaching inden for områderne sport, business, personlig og teamudvikling.

1-1 Coaching
I en personlig coaching session arbejder vi konkret hen imod dine mål og drømme - stiller skarpt på gamle overbevisninger, der tidligere har forhindret i at nå dine mål - og vi sætter målbare handlinger i gang. Udganspunktet er dig, din situation og dine ønsker. 

Jeg fraviger om nødvendigt coachrollen og agerer direkte sparringspartner/rådgiver.

Gruppecoaching
Her er der tale om en struktureret kollektiv læreproces, hvor involvering af alle gruppemedlemmer er central. Dette giver indflydelse til alle, skaber ejerskab og en forpligtigelse til konkrete tiltag, således at ord følges op af handling og løfter gruppen/afdelingen til et endnu højere niveau.

High Performance forløb
Dette forløb er sammensat ud fra min erfaring fra elitesporten samt militæruddannende kurser. I et High Performance forløb arbejder vi med, hvordan du kan opnå toppræstationer med værktøjer som Målsætning, Kontrol, Mentalplaner og Eliteadfærd.

___________________________

Kurser og foredrag
Jeg levere et energisk, levende og ’provokerende’ foredrag; publikum bliver inddraget, energi og inspiration spredes i rummet og foredraget bliver rammen for fælles læring.

Alle foredrag og kurser er med et grundlag i High Performance; at skabe mere succes, som leder, sælger, sportsmand, træner mv.

Emner kunne være:

  • Eliteadfærd: Hvad gør en vinder
  • Salg: Salgspsykologi, Invendingsbehandling, motivation og typepsykologi


Foredrag tilpasses selvfølgelig ud fra jeres ønsker om emnet, situation og udfordringer.

Jeg er kun en mail eller et telefonopkald væk - klar til at stimulere, motivere, guide og provokere – alt sammen med afsæt i din virkelighed.
___________________________

English is also a possibility

As former employee at Danske Bank, Søllerød Swim Club as well as at Ikea, I have several years of proven experience with training, sales, coaching, leadership, lectures and communication.

Do you reach your full potential? Do you want to create  High-Performance results? Sales4Winners are only an e-mail or a phone call away from you and we will be ready to stimulate, motivate, guide and provoke – all in basis of your reality.

______________________________

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere