Patrick Christensen - Coach

Patrick Christensen

Coach

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

I en personlig coaching session arbejder vi konkret hen imod dine mål og drømme - stiller skarpt på gamle overbevisninger, der tidligere har forhindret i at nå Patrick Christensen - Coach

Beskrivelse

Udnytter du dit fulde potentiale? 

Jeg hjælper dig med at finde nye veje til at skabe bedre resultater.

Mit navn er Patrick Christensen og jeg er indehaver af Sales4Winners, Jeg er ICF certificeret coach med speciale inden for Business- og Sportscoaching, tidligere elitesvømmer og har flere års dokumenteret erfaring med ledelse, salg, sport, coaching og foredrag fra erhvervslivet.


Jeg tilbyder både 1 til 1 coaching og gruppecoaching inden for områderne sport, business, personlig og teamudvikling.

1-1 Coaching
I en personlig coaching session arbejder vi konkret hen imod dine mål og drømme - stiller skarpt på gamle overbevisninger, der tidligere har forhindret i at nå dine mål - og vi sætter målbare handlinger i gang. Udganspunktet er dig, din situation og dine ønsker. 

Jeg fraviger om nødvendigt coachrollen og agerer direkte sparringspartner/rådgiver.

Gruppecoaching
Her er der tale om en struktureret kollektiv læreproces, hvor involvering af alle gruppemedlemmer er central. Dette giver indflydelse til alle, skaber ejerskab og en forpligtigelse til konkrete tiltag, således at ord følges op af handling og løfter gruppen/afdelingen til et endnu højere niveau.

High Performance forløb
Dette forløb er sammensat ud fra min erfaring fra elitesporten samt militæruddannende kurser. I et High Performance forløb arbejder vi med, hvordan du kan opnå toppræstationer med værktøjer som Målsætning, Kontrol, Mentalplaner og Eliteadfærd.

___________________________

Kurser og foredrag
Jeg levere et energisk, levende og ’provokerende’ foredrag; publikum bliver inddraget, energi og inspiration spredes i rummet og foredraget bliver rammen for fælles læring.

Alle foredrag og kurser er med et grundlag i High Performance; at skabe mere succes, som leder, sælger, sportsmand, træner mv.

Emner kunne være:

  • Eliteadfærd: Hvad gør en vinder
  • Salg: Salgspsykologi, Invendingsbehandling, motivation og typepsykologi


Foredrag tilpasses selvfølgelig ud fra jeres ønsker om emnet, situation og udfordringer.

Jeg er kun en mail eller et telefonopkald væk - klar til at stimulere, motivere, guide og provokere – alt sammen med afsæt i din virkelighed.
___________________________

English is also a possibility

As former employee at Danske Bank, Søllerød Swim Club as well as at Ikea, I have several years of proven experience with training, sales, coaching, leadership, lectures and communication.

Do you reach your full potential? Do you want to create  High-Performance results? Sales4Winners are only an e-mail or a phone call away from you and we will be ready to stimulate, motivate, guide and provoke – all in basis of your reality.

______________________________

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.