Laila Ipsen - Psykolog

Laila Ipsen

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Jeg arbejder engageret, seriøst og med stor respekt for den enkelte såvel som for den proces, vi sammen sætter igang. Laila Ipsen - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE ONLINE

Jeg elsker mit arbejde. Jeg elsker at få lov til at forsøge mit yderste for at bidrage konstruktivt til folks liv. Jeg føler mig beæret over at folk inviterer mig indenfor i private tanker, følelser, håb drømme m.v. - og denne invitation behandler jeg med ydmyghed og respekt. Jeg har megen humor og bruger den til tider. Dette går dog aldrig ud over seriøsiteten. 

Mit ståsted som terapeut og psykolog finder jeg indenfor den kognitive psykologi, hvorfor jeg i mit arbejde har primært fokus på klientens tanker i de situationer hvor klienten har det svært. Derudover har jeg også fokus på klientens adfærd og hvorledes situationerne følelsesmæssigt opleves.

I kraft af mange års specialiseret arbejde med stress, depression og angst er jeg ikke bange for at kalde mig ekspert på områderne. Jeg har specialiseret mig i at arbejde med voksne, er resultatorienteret og dygtig til mit arbejde. 

I min klinik i Vanløse tilbyder jeg terapi, supervision af personale, håndtering af problemstillinger som medarbejdere og ledelse kan stå med på arbejdsmarkedet samt undervisning.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte - eller, hvis du foretrækker det, at klikke på linket "Ring mig op", så vil jeg ringe til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.