Jette Fischer - Psykolog, Hypnoterapeut

Jette Fischer

Psykolog, Hypnoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Selvom jeg efterhånden har været psykolog i mange år, glæder jeg mig stadig dagligt over mit arbejde.

Og den væsentligste årsag til glæden er, at jeg, i samtalen med de mennesker jeg møder i min praksis, oplever noget meningsfuldt og givende - også for mig. Og det positive i at - i et samarbejde med klienten - kunne finde nogle brugbare måder at håndtere de forskellige problemstillinger på.

Jeg tilbyder bl.a. hjælp til at tackle 

 • angst
 • depression
 • krise
 • lavt selvværd
 • stresshåndtering
 • og problemer i parforholdet.

Jeg kan også hjælpe dig, hvis du har psykiske følger af: 

 • høretab
 • tinnitus
 • lydoverfølsomhed
 • stammen
 • stemme- og talevanskeligheder

Jeg ser behandling som en samarbejdsproces, der bygger på: 

Ligeværdighed 
Som psykolog er jeg ekspert på de psykiske mekanismer, og hvordan problemer kan opstå. Du er ekspert på dit liv. Sammen kan vi finde ud af, hvad der kan være til nytte for dig. 

Åbenhed 
Jeg forventer, at vi åbent kan dele tanker og overvejelser med hinanden om forløbet. 

Ordentlighed 
Jeg lægger vægt på, at samtaler hos mig er præget af nærvær, at der er tilstrækkelig tid til rådighed, at fagligheden er i orden og at aftaler bliver overholdt. 

Hypnoterapi

Hypnoterapi er en metode, hvor du gennem fokuseret opmærksomhed på en nænsom måde kan opleve psykiske forandringer.

Hypnoterapi kan anvendes i behandlingen af angst, fobier, depressioner, søvnbesvær, spiseforstyrrelser og uhensigtsmæssige vaner som feks rygning.

Sådan gør vi
Ved den første samtale taler vi om, hvilke problemer du oplever og hvad der er svært for dig. Hvordan du kunne tænke dig at have det og hvad der skal være målet for dit behandlingsforløb? 

Jeg fortæller dig mine tanker om det, du fortæller mig. Og du vil høre om min arbejdsmåde, så du kan afgøre, om den er rigtig for dig. Det er min erfaring at især den kognitive terapi, mindfulness og hypnoterapi er de mest effektfulde metoder. 

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.