Heidi Schiætz - Psykolog

Heidi Schiætz

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Når man skal vælge en psykolog kan det føles ret uoverskueligt, for hvad skal man vælge ud Heidi Schiætz - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE TILGÆNGELIG

Når man skal vælge en psykolog kan det føles ret uoverskueligt, for hvad skal man vælge ud fra?

Jeg har netop færdiggjort første år af en to årig efteruddannelse inden for den psykologiske retning, der hedder NARM - NARM integrerer både arbejdet med tanker, følelser og fornemmelser og giver dermed en mere helhedsorienteret tilgang i forhold til en forståelse af de udfordringer, vi alle mødes af i vores liv.

Der findes jo rigtig mange retninger inden for psykologien, og de har hver især deres styrker. Jeg har – foruden NARM - valgt at arbejde ud fra det, som kaldes "den eksistentielle psykologi" med en anerkendende tilgang (fra den systemiske psykologi), hvor man som psykolog vælger at møde den anden (altså dig) som 2 mennesker vil møde hinanden, og sammen udforske dine oplevelser, tanker, følelser og handlinger.

Herefter vil jeg alt afhængig af hvilken problemstilling du kommer med, anvende de psykologiske teknikker, som jeg mener, at der skal til for at du selv bliver bedre i stand til at mestre dit liv. At du skal mestre dit liv er omdrejningspunktet og forløbet vil derfor give dig en øget bevidsthed om værdier og ønsker for dit liv, og det bruger vi som platform for, at du får en større indre styrke til at være her og nu og møde livet bedst muligt.

Den anerkendende tilgang er et udtryk for, at jeg tror på at alle mennesker har en masse ressourcer og i situationer hvor livet er svært, skal man lære at anvende disse ressourcer til at komme igennem den svære periode.

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring og kan derfor ikke tage imod en evt. henvisning fra lægen.

Jeg har særlig erfaring og interesse i nedenstående områder, men ligger din problemstilling udenfor disse områder er du stadig meget velkommen til at kontakte mig:

Stress
Sex og samliv
Depression
Eksistens
Forældrerådgivning til særligt sensitive børn og børn med særlige forudsætninger (Gifted Children)


Derudover med:

Lederudvikling
Teambuilding
Trivsel
Foredrag/seminar (eksempelvis om håndtering af medarbejdere med stress)
Personvurderinger (rekruttering, udvikling)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere