Charlotte Renneberg - ID psykoterapeutstuderende

Charlotte Renneberg

ID psykoterapeutstuderende

København

Personligt fremmøde

Terapi 250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

42 49 09 26

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Velkommen. Som psykoterapeutstuderende tilbyder jeg terapisessioner til 250 kr. i timen. Charlotte Renneberg - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Velkommen 


Har du lyst til at træde ind i et terapeutisk rum og se på dig selv og din verden med friske øjne? Måske ønsker du at stifte bekendskab til det at gå i terapi? Måske ønsker du forandringer i dit liv, men er usikker på dit næste skridt?


Vi er alle på rejse, og vi møder meget på vores rejse der er udenfor vores domæne, udenfor vores magt. Men vi har altid friheden til at forholde os til livet præcis som vi vil. Forholde os til, forstå og møde os selv og verden som vi vil.

Der er mange grunde til vi forstår verden som vi gør. Kropslige og følelsesmæssige erfaringer, fortolkninger og sociale påvirkninger præger os. Nogle gange har vi brug for at lytte og mærke på ny, for at kunne ændre forståelse og åbne for forandring.

Terapisessionerne er en mulighed for dig til at sætte fokus på din indre verden, mærke, føle og lytte til dig selv og din krop, Jeg vil være der sammen med dig, møde og spejle dig, og tage de værktøjer vi på psykoterapeutuddannelsen ID Academy har trænet i brug. Det drejer sig bl.a om at rumme sine følelser, at se sig selv som et alsidigt menneske med mange forskellige sider og at kunne balancere i livet der indeholder både fysiske, sociale, psykologiske og spirituelle dimensioner.

Mit mål er at støtte dig i din process og udfordre dig til større bevidsthed.


Jeg har kliniklokale på Nørre Søgade, København K, har tider eftermiddage og weekender og tager 250kr. i timen.


Jeg ser frem til at høre fra dig.


Mange kærlige hilsner

Charlotte 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere