Charlotte Renneberg - ID psykoterapeutstuderende

Charlotte Renneberg

ID psykoterapeutstuderende

Faxe , Videosamtale

Personligt fremmøde

Terapiforløb a 5 sessioner 1.700 kr. Aftal tid

Terapisession 400 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online session (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapi med fokus på styrke og hjerte - i Faxe og online. Charlotte Renneberg - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Søger du mere styrke og kraft i din hverdag? En følelse af at kunne hvile i dig selv? En følelse af dyb tillid og forståelse for dig selv, andre og livet?

Livet er en balancegang, og vi bliver gang på gang kastet ud i store bølger, sorte nætter, lyse dag og blomstrende marker. Det er afgørende at kunne finde balancen, kende sig selv, vide hvad der skal til for at holde et livsgivende holdepunkt.

Hvis du er sensitiv, og har en fornemmelse af at blive påvirket stærkt af dine sansninger og omverden, er det i høj grad vigtigt at have værkstøjer og metoder til at skabe kontakt til sig selv igen og igen.

Jeg tilbyder samtaler og forløb hvor vi vil gå i dybden med hvad du har brug for, for at balancere i livet, og i højere grad kunne leve fremfor en følelse af at overleve. Igennem samtale og meditation, sanse/krops øvelser, tegning m.m. vil vi arbejde med større selvforståelse, arbejde med hjerte-energien og tillade kraft og styrke. Vi vil tage udgangspunkt i de udfordringer du oplever i livet, og de steder du ønsker en forandring.

Jeg vil glæde mig til at arbejde med dig.

Du er velkommen til en gratis forsamtale på en halv time, og fornemme om saften og kraften lader sig vise :-)

Jeg er Cand. Scient i Idræt og Psykologi, yogalærer og er på 4.år af uddannelsen som Integral Psykoterapeut.

Mange varme hilsner

CharlotteHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.