Charlotte Renneberg - ID psykoterapeutstuderende

Charlotte Renneberg

ID psykoterapeutstuderende

Faxe

Personligt fremmøde

Terapiforløb a 5 sessioner 1.700 kr. Aftal tid

Terapisession 400 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykoterapeutstuderende på 4. år tilbyder terapisessioner i Faxe og Kgs. Lyngby. Charlotte Renneberg - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Kære Du

I forbindelse med afslutning af min 4-års uddannelse til psykoterapeut søger jeg prøveklienter.

Har du udfordringer i din hverdag der fylder for meget, og kan du mærke noget kalder efter at blive set nærmere på?Det kan være du oplever stress, konfliktfyldte relationer, lav livsenergi, tvivl, vrede eller noget helt andet. Du er velkommen hos mig. Vi vil sammen tage tid til fordybelse, mærke efter og være nysgerrige på dig og din situation. Hvilke mønstre viser sig? Hvilke muligheder?

Jeg er 37 år, lever sammen med min kæreste og vores to børn. Jeg har en kandidat i Idræt og Psykologi og er yogalærer. Min interesse kredser om hvordan vi åbent tager imod vores følelser og indre landskab, og ser dem som udtryk for liv og vejledning. Derudover lægger jeg stor vægt på, hvordan vi opbygger et stærkt fundament i os selv til at møde verden og leve livet.

Jeg tilbyder sessioner i Faxe og Kgs. Lyngby samt online.

Glæder mig til at høre fra dig.

Kærlig hilsen

Charlotte Renneberg


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.