Bente Brattgjerd - balance & udvikling - Stresscoach, Terapeut, Coach

Bente Brattgjerd - balance & udvikling

Stresscoach, Terapeut, Coach

Hvide Sande , Fredericia , Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Gratis forsamtale pr. telefon 0 kr. Aftal tid

Vi tager en uforpligtende snak i telefonen, inden vi mødes første gang. 

Psykoterapi 800 kr. Aftal tid

Kunne handle om:

 • Chock og traumer
 • Sorg
 • Livskriser
 • Tilgivelse
 • Angst
 • Corona hjemsendt
 • Corona opsagt
 • Eller hvad du synes er svært lige nu

Hvis vi mødes hos dig, aftaler vi pris for kørsel.

Psykoterapi - unge under 21 år 675 kr. Aftal tid

Kunne handle om:

 • Chock og traumer
 • Sorg
 • Livskriser
 • Tilgivelse
 • Angst
 • Corona hjemsendt
 • Corona opsagt
 • Eller hvad du synes er svært lige nu

Hvis vi mødes hos dig, aftaler vi pris for kørsel.

Walk & Talk 700 kr. Aftal tid

Vi mødes i naturen - går en tur og tager en snak.

Hvis vi mødes hos dig, aftaler vi pris for kørsel.

Walk & Talk - unge under 21 år 585 kr. Aftal tid

Vi mødes i naturen - går en tur og tager en snak.

Hvis vi mødes hos dig, aftaler vi pris for kørsel.

Stress coaching 6.000 kr. Aftal tid

Forløb; 8 gange over 3 måneder.

Videosamtaler

Psykoterapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Bente Brattgjerd - balance & udvikling. At sige ja til forandring er det første skridt, hvis du ønsker andet eller mere af livet. Forandring starter indefra. Ønsker du forandring? Bente Brattgjerd - balance & udvikling - Stresscoach, Terapeut, Coach

Beskrivelse

Et liv i balance


Jeg er uddannet Energi & Power Coach og Terapeut fra Life Academy. Jeg blev færdig den 15. juni 2020 og er nu klar til at modtage klienter. Sideløbende med uddannelsen til Coach & Terapeut har jeg også uddannet mig til Stress Coach og tilbyder derfor også stressforløb for stressramte.


Uddannelsen til EP Coach og Terapeut på Life Academy er en integrativ uddannelse, der har givet mig nogle af de bedste og mest effektive udviklingsværktøjer. Jeg møder dig, hvor du er og arbejder ud fra overbevisningen om, at du er eksperten i dit eget liv. Jeg kan ikke fikse dig; jeg støtter dig i at finde dine svar og støtter dig på den vej du ønsker at gå. Vi er alle født med de samme følelser og med den bevidsthed, rummer jeg dig med alle de følelser, der måske gør livet svært lige nu.


Som Stress Coach ønsker jeg at skabe et rum for stressramte i tillid til, at du med enkle værktøjer og støtte og opmuntring kan blive stressfri. Jeg har en stor del af mit arbejdsliv beskæftiget mig med salg/eksport. Det har givet mig livserfaring og kendskab til de knubs, der kan være forbundet med et arbejdsmarked, hvor tingene skal gå stærkt - og dette kombineret med familien, der også kræver din opmærksomhed, kan det nogle gange være svært at følge med. Med egen erfaring som tidligere stressramt har jeg god forståelse for din situation og kan med en klar køreplan og i dit tempo hjælpe dig ud på den anden side af stressen.


Jeg kan også relatere til følelser forbundet med Coronahjemsendelse og - opsigelse, da jeg selv har stået i disse situationer. Uden hjælp og de rigtige værktøjer kan det være svært at komme ud på den anden side af "at være valgt fra" og "ikke være god nok" - følelser, der er helt naturlige i sådanne situationer. Skulle du stå i lignende situation, så er jeg klar til at hjælpe dig.


Jeg ønsker for andre den samme følelse af balance og udvikling i livet som jeg har opnået; at turde stå stærkt i mig selv, at rumme mig med alle mine sider og følelser og at følge mine drømme.


Søren Kierkegaard; "At vove er at tabe fodfæste en kort stund. Ikke at vove er at tabe sig selv."

Klientudtalelser

Mette - "Jeg har været I terapi hos Bente. Jeg følte mig godt taget i mod. Hun er imødekommende, lyttende, rolig og anerkendende! Det jeg har taget med mig og fået med mig efter terapi hos Bente, er en større indsigt i mig selv og redskaber jeg kan bruge fremadrettet i livet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.