Bente Brattgjerd - Stresscoach, Terapeut, Coach

Bente Brattgjerd

Stresscoach, Terapeut, Coach

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Bente Brattgjerd - balance & udvikling. At sige ja til forandring er det første skridt, hvis du ønsker andet eller mere af livet. Forandring starter indefra. Ønsker du forandring? Bente Brattgjerd - Stresscoach, Terapeut, Coach

Beskrivelse

Et liv i balance


Jeg er uddannet Energi & Power Coach og Terapeut fra Life Academy. Jeg blev færdig den 15. juni 2020 og er nu klar til at modtage klienter. Sideløbende med uddannelsen til Coach & Terapeut har jeg også uddannet mig til Stress Coach og tilbyder derfor også stressforløb for stressramte.


Uddannelsen til EP Coach og Terapeut på Life Academy er en integrativ uddannelse, der har givet mig nogle af de bedste og mest effektive udviklingsværktøjer. Jeg møder dig, hvor du er og arbejder ud fra overbevisningen om, at du er eksperten i dit eget liv. Jeg kan ikke fikse dig; jeg støtter dig i at finde dine svar og støtter dig på den vej du ønsker at gå. Vi er alle født med de samme følelser og med den bevidsthed, rummer jeg dig med alle de følelser, der måske gør livet svært lige nu.


Som Stress Coach ønsker jeg at skabe et rum for stressramte i tillid til, at du med enkle værktøjer og støtte og opmuntring kan blive stressfri. Jeg har en stor del af mit arbejdsliv beskæftiget mig med salg/eksport. Det har givet mig livserfaring og kendskab til de knubs, der kan være forbundet med et arbejdsmarked, hvor tingene skal gå stærkt - og dette kombineret med familien, der også kræver din opmærksomhed, kan det nogle gange være svært at følge med. Med egen erfaring som tidligere stressramt har jeg god forståelse for din situation og kan med en klar køreplan og i dit tempo hjælpe dig ud på den anden side af stressen.


Jeg kan også relatere til følelser forbundet med Coronahjemsendelse og - opsigelse, da jeg selv har stået i disse situationer. Uden hjælp og de rigtige værktøjer kan det være svært at komme ud på den anden side af "at være valgt fra" og "ikke være god nok" - følelser, der er helt naturlige i sådanne situationer. Skulle du stå i lignende situation, så er jeg klar til at hjælpe dig.


Jeg ønsker for andre den samme følelse af balance og udvikling i livet som jeg har opnået; at turde stå stærkt i mig selv, at rumme mig med alle mine sider og følelser og at følge mine drømme.


Søren Kierkegaard; "At vove er at tabe fodfæste en kort stund. Ikke at vove er at tabe sig selv."

Klientudtalelser

AGJ, 18 år - "Jeg opsøgte ikke Bentes hjælp af nogen specifik årsag. Blot fordi jeg ønskede og håbede på, at kunne beriges med nye kompetencer og redskaber til at gøre, og på den måde lære, hvad det er, der hjælper mig, hvad det er, der er vigtigt for mig, og hvordan jeg bedst ser det. Jeg mødte et idyllisk sted og en åbenhed. Disse åbne arme var også til hjælp for bedre at føle mig til rette i en situation, som jeg aldrig har prøvet at deltage i før. Det var første gang, jeg begav mig ud i professionel “guidance”, og selvom det ikke var et langt forløb, så fik jeg mange smil, nye måder at tænke på og omfavnende oplevelser med videre. Det er jeg taknemmelig for."  Læs mere  Læs mindre

Mette, 25 år - "Jeg har været I terapi hos Bente. Jeg følte mig godt taget i mod. Hun er imødekommende, lyttende, rolig og anerkendende! Det jeg har taget med mig og fået med mig efter terapi hos Bente, er en større indsigt i mig selv og redskaber jeg kan bruge fremadrettet i livet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.