Vend dine negative tanker...

Skrevet d. 3-9-2020 14:03:27 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Hvem skaber din virkelighed? 


Sandheden er faktisk, at du selv skaber virkeligheden med dit mindset (dine tanker og de følelser som dukker op på baggrund af de tanker du tænker)

Du skal vide, at alt starter med en tanke. Herefter sætter du en følelse på den tanke og ud fra den følelse du mærker i kroppen og måske endda helt ind i din sjæl, skaber du en virkelighed. Dit sind vil begynde, at lede efter tidligere episoder(triggere) og du vil opleve, at alt det som startede blot med en tanke, er endt med at blive din ny virkelighed. 

Og det du holder fokus på, får du mere af... Så hvis den tanke eller tanker der satte det hele igang er en negativ tanke, så vil du ubevidst have fokus på det negative, som du oplever lige nu. Måske er det faktisk en gammel historie som trigger dig. Noget du engang har oplevet. Hørt, set eller følt. Og lige nu så har du startet et negativt tankemønster. 

Så derfor er det ikke ligegyldigt hvilken mindset du vælger(tanker&følelser)  For vælger du intet, så vælger dit sind for dig.

Beslut dig for at idag bliver den lykkeligste dag i dit liv. At du igen idag er en vinder i dit liv❤️

Stop tankemyldret straks det opstår...her er energien lavest!!!!

Tanker er ikke virkelighed. Tag kontrollen over dine tanker, så de ikke kontrollerer dig og skaber støj i sindet. 


Hvad kan du gøre med de negative tanker?


Jeg hjælper mennesker som tankefeltterapeut og traumeterapeut med at fjerne tanker, som er negative og som står i vejen i livet og som holder dig tilbage fra at leve et liv med glæde og lykke. Jeg fjerner triggere, (alt det kroppen husker) så tidligere historier du bærer på ikke længere kan sætte dagsorden i dit liv o påvirke dig negativt❤️ Kærligst 

Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.