Påske med fred og kærlighed eller…

Skrevet d. 8-4-2020 16:53:50 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Hvis du har svært ved at overskue, hvordan du kommer gennem påsken - alene eller måske med børn og din partner - men uden familien, svigerfamilien, venner og fælles påskemiddag eller frokoster, så er du ikke den eneste.

For nogen kan påsken blive uforglemmelig, en påske I kan snakke om mange år fremover. Tid til gåture, mms'er og facetime med familie og venner, inspirerende snakke ved spisebordet om en anderledes verden eller en anden måde at leve som familie på.

Måske også hyggelig tosomhed i sofaen med en romantisk film og et par stearinlys.

Eller - endnu en periode med irritation, uvenskab, diskussioner om fejl og mangler, skyld og misforståede forventninger.

Måske er dine nerver tyndslidte efter de sidste anstrengende uger med Corona epidemien, og din energi er under lavpunktet. Måske har din partner det på samme måde – eller værre!

Et velfungerende parforhold kræver en daglig dosis omsorg og kærlighed fra begge parter, og det er kun muligt, hvis I har et energimæssigt overskud.

Men det kan I skabe sammen!

Begynd her: Hvad kan I hjælpe hinanden med? Hvilke oplevelser ønsker I at have sammen i påsken? Hvordan vil I skabe oplevelserne? Og hvornår vil I opleve dem?


Jeg ved fra mange år som psykoterapeut, at det ikke er så nemt at rette dagligdagen op, efter den er kørt skævt. Men en aftale og lidt struktur er en god start – og måske en kick-starter hos en psykoterapeut via telefon, online eller mail til at komme godt igang.

Jeg tilbyder hjælp hele påsken via mail, telefon eller online.

Vil du læse lidt om hvad psykoterapi er, og hvordan psykoterapi fungerer både individuelt og for par, så kan du finde min bog på Google både som Paperback og Ebog: ”Livets labyrint” - med 8 fortællinger om hvordan kvinder, mænd og par har fundet tilbage til det fælles liv med fred og kærlighed.

Mange påskehilsener

Vagn Kirkeskov

Psykoterapeut, coach og forfatterHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.