Hvad vil du opleve i 2021? - det, du ønsker dig..?

Skrevet d. 12-1-2021 18:12:59 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

   I en af de vores klassiske julesange lyder det ”… hvad du ønsker, skal du få…”, men det du ønsker dig allermest, er nok ikke noget du bare lige kan få fra andre, men noget du skal tiltrække gennem dine følelser, tanker og handlinger.

   Selvom et nyt år med nye muligheder ligger foran dig, bærer du måske negative tanker, følelser, overbevisninger eller skuffelser med dig fra det gamle år, som du kommer til at leve videre med?

   Skal de styre dit liv fremover? Eller vil du gøre op med gamle følelser og hængepartier, så du kan starte på en frisk?

   Det er de færreste, der på egen hånd, kan rydde op i deres ”rygsæk” fyldt godt op med følelser baseret på skuffelser eller fiaskoer, for HVORFOR opstod de? Og hvad er min andel? Fortsætter jeg bare med at gøre det, jeg altid har gjort?

   Du velkommen til at kontakte mig for støtte og vejledning til din tvivl, spørgsmål, overvejelser og beslutninger og få hjælp til hvad du kan gøre, og hvordan du finder vej, så du kan opleve det, du virkelig ønsker dig.

   Du kan læse om, hvordan jeg samarbejder med mine klienter i bogen ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” og få konkrete eksempler gennem otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler, der giver et indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at vende modgang og krise til medgang og lykke.

   Læs mere på livetslabyrint dk og find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.

   Kærlig NytÅrs hilsen

   Vagn Kirkeskov

Forfatter til ”Livets labyrint” Psykoterapeut/Coach/Underviser/Foredragsholder/Konsulent  

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.