Fik du gjort det, du ville..?

Skrevet d. 21-12-2020 13:20:02 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

   Om få dage er julen ovre og året ved at rinde ud. For de fleste af os med ekstra fridage, som vi i år ikke kan bruge - som vi gerne ville sammen med familie og venner.

   Det giver ekstra tid til os selv og mulighed for at mærke efter, hvor vi er lige nu. Hvilke følelser og tanker der forstyrrer os i at finde roen og freden, eller at nyde det der er, og ikke spekulere over det der skulle have været.

   En tur i skoven, i en park, ved vandet eller et roligt hjørne i sofaen, kan give os muligheden for at dvæle i nu’et og have fokus på det der er, og det som vi tillægger stor værdi og betydning for os i vores liv.

   Fik du gjort nok af det i 2020?

Et nyt år ligger foran os, hvor vi kan prioritere, det vi gerne vil, og sige fra overfor det vi ikke vil.

   Er du afklaret og parat til det?

Hvis ikke - er der hjælp for dig at hente gennem samtaler med en psykoterapeut eller coach. At få hjælp til at analysere din situation, og ikke mindst hvilke gode eller dårlige konsekvenser du kan stå med i det nye år, vil give dig både afklaring og handlemuligheder.

Hvis du frygter hvad 2021 kan bringe, og de måske ubehagelige konsekvenser det kan give, er du velkommen til at kontakte mig for støtte og vejledning til dine overvejelser og beslutninger.

Du kan læse om, hvordan jeg samarbejder med mine klienter i bogen ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” og få konkrete eksempler gennem otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler, der giver et indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at vende modgang og krise til medgang og lykke.

Læs mere på livetslabyrint dk og find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.


   Kærlig julehilsen

   Vagn Kirkeskov

Forfatter til ”Livets labyrint”

Psykoterapeut/Coach/Underviser/Foredragsholder/Konsulent 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.