Det er ikke ligegyldigt, hvad du "propper" dit sind med

Skrevet d. 12-7-2020 15:51:02 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Hvordan du starter din dag, hvad du "fylder" dit sind op med sætter dagsordnen for resten af din dag❤️

Sidder du som det første og læser dagens nyheder. Så vil du med sikkerhed blive bombarderet med død, ødelæggelse, frygt og elendighed. Jamen det er jo virkeligheden i verden derude.  YES det er DEN rene sandhed, men starter du din dag lige der, så er det materialet du fodrer din hjerne, dit sind med.

Går du dernæst på sociale medier. Læser om lykke, kærlighed, kildevand og succes og ikke selv befinder dig lige der, så er sandsynligheden ret stor for, at du får talt dig selv under gulvbrædderne på meget kort tid. 


For måske:


  • Du bliver mindet om den succes, du ikke oplever du har endnu.
  • Du bliver prikket til med hensyn til kærligheden, du måske ikke kan finde
  • Kan du ikke finde jobbet eller finde ud af hvilken karrieevej du skal tage


Derfor er mit bedste råd til dig, hold fokus på at dit liv er, som det skal være lige nu.

Du bevæger dig fremad med små skridt. Fokuser på det du er taknemmlig for i dit liv. Glæd dig over hvor langt du er nået, og glæd dig til det næste ukendte der vil ske i dit liv.

Hverken du, jeg eller andre kan regne livet ud.


Bevar tillid og kærlighed til at alt løser sig som det skal❤️


PS:

Jeg arbejder med en taknemlighedsøvelse. Har du lyst til at få den tilsendt. Kan du kontakte mig og jeg sender den gratis til dig på mail.


Kærligst 

Camilla

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.