Steffen Gilmartin

Coach, Parcoach

København, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Parcoaching 850 kr. Aftal tid

Coaching 650 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Når jeg coacher dig, vender vi frygten til en styrke, så du kan nå dine mål. Steffen Gilmartin - Coach, Parcoach

Beskrivelse

Coaching og Par-coaching


Som Coach hjælper jeg dig med at skabe forandring, ved at fokusere på dit formål, dine mål og længsler. Du vil lære at bruge dine forhindringer og frygt som en døråbner ind til et væld af muligheder som gemmer sig inde i dig. 


Par-coaching


Som Par-coach støtter jeg jer med at finde fælles mål og visioner for jeres kærlighed og forhold. Jeg tager udgangspunkt i at I begge er hele, ressourcefulde og eksperter I jeres liv. Jeg vil inspirere jer til at gå på opdagelse i jeres parforhold og sammen skabe kreative løsninger, som I er enige om. Jeg vil være empatisk, støttende, ansvarlig og neutral. Der vil være spilleregler om ikke at I ikke afbryder hinanden og I vil blive hørt lige meget. Jeg er uddannet Coach, Par-coach og foredragsholder fra Mindjuice Akademi, som er en international ICF-godkendt Couch uddannelse. 


Klientudtalelser

Ida og Jesper - "Parcoaching: "Steffen var meget professionel og nærværende og jeg vil meget gerne anbefale ham til andre. Han skabte en virkelig godt forbindelse til os. Han havde ro og var nærværende." "  Læs mere  Læs mindre

Natasha - "Jeg er blevet coachet af Steffen da jeg gerne ville tabe mig, men ikke rigtig kunne komme i gang. Jeg ville gerne have det skulle være nemt, sjovt og noget jeg ikke skulle bruge ekstra tid på. Og det har jeg fået! Jeg tabte mig fem kg. på de første 14 dage og det har opfyldt mine ønsker om det nemme, sjove og ingen ekstra tid brugt. I det hele taget kan jeg mærke at mit forhold til hvad jeg indtager og hvor meget har ændret sig i løbet af den tid jeg har talt med Steffen og jeg har fået øje på hvor unaturligt stort mit forbrug af mad og drikkevarer har været. Jeg er meget mere stabil i humøret med min nye livsstil og mere let-på-tå i kroppen. Noget af det jeg også er glad for ved Steffen - udover den støtte han giver - er at han anbefaler bøger, youtube-videoer med mere, så jeg selv kan gå videre med det der passer til mig. Der er ingen tvivl om at hvis du gerne vil se resultater i forhold til sundhed, vælgttab og livsstilsændringer så er Steffen "the man". Tusind tak for det, Steffen!"  Læs mere  Læs mindre

Metgry - "Steffen Gilmartin har gjort og gør en kæmpe forskel i mit liv. Han arbejder på én og samme tid systematisk og personligt. Dette giver en kæmpe tryghed i at kunne tage fat på det allervigtigste og at åbne op for det der ligger helt i fundamentet og det der betyder allermest. Jeg har før frygtet at coaching kunne blive en omgang roden rundt i fortid og lidt "facebookopdaterings-selvfølgeligheder" som guidelines til at komme videre. Med Steffen er det helt anderledes både konkret og med dybde og følelser og fremdrift. Og der er intet der ikke kan siges eller hives frem. Det er en kæmpe tryghed også i processen, for det er vigtigt for mig at jeg ikke "narrer" coaching til bare at snakke rundt i min comfort-zone. Efter coaching med Steffen har jeg oplevet helt konkrete fremskridt og samtidig en kæmpe forløsning i at kunne bringe alt på bordet. Og tingene hænger jo sammen. Det er helt vildt hvad det har gjort og jeg har faktisk ikke ord for det. Taknemmelighed, kærlighed til alt. Mine allerstørste anbefalinger."  Læs mere  Læs mindre

Mette - "“Så godt du også fik sat fokus på mine indre overbevisninger - så spot on af dig Steffen. Jeg er meget taknemmelig for al din indsigtsrige hjælp”."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere