Maria Fredborg Olsen - Mentor, Coach

Maria Fredborg Olsen

Mentor, Coach

Videosamtale

1 klientudtalelse

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er en empatisk, troværdig og hjertevarm person, som brænder for at hjælpe andre, til at få øje på egne styrker. Maria Fredborg Olsen - Mentor, Coach

Beskrivelse

Genkender du en eller flere af disse?


★ Manglende overskud, med tanken 'jeg burde...' lidt for ofte?

★ Tankemylder hvor det er svært at skabe struktur for dig selv.

★ Angst og uro

★ Negative tanker om dig selv

★ Drømme og tanker, som ikke bliver til virkelighed

★ Lyst til forandring, men ved ikke hvordan


Så lad mig hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Jeg tager altid udgangspunkt i dit behov og dine ressourcer og jeg ønsker at guide dig til at du finder din indre motivation frem, da jeg ved at det er der man skaber de bedste og vedholdende resultater for sig selv. Jeg er en empatisk, troværdig og hjertevarm person, som brænder for at hjælpe andre, til at få øje på egne styrker. 


Jeg har flere års erfaring indenfor den pædagogiske branche.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent, certificeret kostvejleder, kognitiv mentor og er pt. i gang med NLP Practitioner uddannelsen. 

Uanset hvad der fylder i dit liv, vil jeg altid møde dig med respekt og anerkendelse. 

Min forventning til dig er at du er indstillet på at udvikle dig og klar på at gøre noget godt for dig selv. 


Jeg vil glæde mig til at høre fra dig, helt uforpligtende, da det er vigtigt for mig at kemien i mellem os er god. Jeg svarer, i denne tid, næsten med det samme. 


De kærligste hilsner 

Maria Fredborg 

Klientudtalelser

Christina Friis  - "Maria er virkelig betænksom og nærværende. Hun har en selvsikker ro over sig. Hun er en menneskekender og har en fantastisk evne til at lytte og sætte sig ind i andre folks problemer/behov. Uden at være dømmende. Hun engagerer sig i det hun gør og sørger altid for at man føler sig set og hørt. Man føler sig meget tryg og afslappet i Marias nærvær. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.