Maria Fredborg Olsen - Mentor, Coach

Maria Fredborg Olsen

Mentor, Coach

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er en empatisk, troværdig og hjertevarm person, som brænder for at hjælpe andre, til at få øje på egne styrker. Maria Fredborg Olsen - Mentor, Coach

Beskrivelse

Genkender du en eller flere af disse?


★ Manglende overskud, med tanken 'jeg burde...' lidt for ofte?

★ Tankemylder hvor det er svært at skabe struktur for dig selv.

★ Angst og uro

★ Negative tanker om dig selv

★ Drømme og tanker, som ikke bliver til virkelighed

★ Lyst til forandring, men ved ikke hvordan


Så lad mig hjælpe dig til at hjælpe dig selv. Jeg tager altid udgangspunkt i dit behov og dine ressourcer og jeg ønsker at guide dig til at du finder din indre motivation frem, da jeg ved at det er der man skaber de bedste og vedholdende resultater for sig selv. Jeg er en empatisk, troværdig og hjertevarm person, som brænder for at hjælpe andre, til at få øje på egne styrker. 


Jeg har flere års erfaring indenfor den pædagogiske branche.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent, certificeret kostvejleder, kognitiv mentor og er pt. i gang med NLP Practitioner uddannelsen. 

Uanset hvad der fylder i dit liv, vil jeg altid møde dig med respekt og anerkendelse. 

Min forventning til dig er at du er indstillet på at udvikle dig og klar på at gøre noget godt for dig selv. 


Jeg vil glæde mig til at høre fra dig, helt uforpligtende, da det er vigtigt for mig at kemien i mellem os er god. Jeg svarer, i denne tid, næsten med det samme. 


De kærligste hilsner 

Maria Fredborg 

Klientudtalelser

Christina Friis  - "Maria er virkelig betænksom og nærværende. Hun har en selvsikker ro over sig. Hun er en menneskekender og har en fantastisk evne til at lytte og sætte sig ind i andre folks problemer/behov. Uden at være dømmende. Hun engagerer sig i det hun gør og sørger altid for at man føler sig set og hørt. Man føler sig meget tryg og afslappet i Marias nærvær. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.