Christina Strømsted - Psykoterapeut, Coach

Christina Strømsted

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Livet er både og... - det er ikke enten eller! Christina Strømsted - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg er oprigtigt interesseret i mennesker og bliver optaget af deres historie og relationer. Jeg tror på, at hvert individ i en familie og i sine øvrige relationer gør det så godt det kan - med de forudsætninger det har. Jeg mener også, at hvis én i familien har et problem har hele familien et problem – ofte er børns trivsel et billede af situationen i familien.

Hvad er familierådgivning?
Nogle gange sker det, at I som forældre står i en situation, hvor I ikke ved hvordan I skal håndtere de aktuelle problemer. Familierådgivning er hjælp til at tackle konkrete problemer.
Udfordringerne er som bekendt mange for den moderne familie. Der stilles store krav til karriere, parforhold og børneopdragelse. Flere familier er i dag sammenbragte med børn fra tidligere forhold. 
Familierådgivning er ofte et kortere forløb, hvor råd og vejleding enten kan være rettet til forældrene eller have en mere individuel karakter med én type råd til mor og en anden type til far.

Hvad kan du/I få ud af familierådgivning?
Med familierådgiving kan I få:
Større indsigt og mere tillid som forældre.
En plan for forandring, herunder konkrete næste skridt, du/I kan tage på egen hånd.
Et mere givende forhold til dit/jeres barn.
Et gladere barn 
En gladere familie

Jeg er uddannet og eksamineret familie- og psykoterapeut – og har desuden gennemført flere tillægsuddannelser (bl.a. sorg- og krisebearbejdning, tidlig tilknytning). Dette sammenholdt med min livserfaring med bl.a. et for tidligt født barn betyder, at jeg er jeg rustet til at møde og hjælpe dig og din familie med at få det liv I ønsker.

Er det ikke muligt for dig/jer at mødes i hverdagen er der mulighed for at aftale tid i weekender og på fridage med et tillæg på 20%.
Ved samtaler hjemme hos dig/jer er der et kørselsgebyr. Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere