Personligt fremmøde

Session 970 kr. Aftal tid

Kort forløb 2.560 kr. Aftal tid

3 sessioner kr. 2.560,- (Du sparer kr. 350)

Længere forløb 5.145 kr. Aftal tid

6 sessioner kr. 5.145,- (Du sparer kr. 675,-)

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Online video samtale (GoMentor videosession) 3.975 kr. Aftal tid

Online video samtale (GoMentor videosession) 1.975 kr. Aftal tid

Online video samtale (GoMentor videosession) 775 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

JEG ER CERTIFICERET LIFE & BUSINESS COACH - UDDANNET HOS SOFIA MANNING. Camilla Øster - Coach

Beskrivelse

Jeg er certificeret Life & Business Coach - uddannet hos Sofia Manning.


Jeg coacher dig i at nå dit mål her i livet. Ved hjælp af effektive værktøjer og modeller hjælper jeg dig til at blive opmærksom på de historier og forhindringer, der forhindrer dig i at nå dit mål, og jeg hjælper dig til at finde de ressourcer der støtter dig på din vej til målet.


Det at finde en retning, sætte en kurs, kigge på sine overbevisninger og historier og ændre sine selv-saboterende mønstre - det er noget, der rykker, og det er det jeg kan hjælpe dig med.


Som coach står jeg for at være nærværende, rolig, empatisk, kærligt udfordrende, vedholdende og fremfor alt ikke dømmende.


Jeg har personlig erfaring med bonusfamilier, familierelationer, parforhold, angst og depression, sorg og tab, chok og traumer.Klientudtalelser

Ermelinda - "Camilla is a fantastic coach, very sweet and gentle. Through her coaching sessions, she helped me understand what was important for me without ever pressuring me! I recommend her especially for subjects like bicultural families."  Læs mere  Læs mindre

Helle-Sofia - "Camilla er dygtig til at holde tråden i min coaching. Hun bliver systematisk og vedholdende ved at stille de spørgsmål, som åbner erkendelserne, så jeg bliver klogere på mig selv og mit mål. 1000 tak Camilla."  Læs mere  Læs mindre

Carl Georgsen - "Jeg kontaktede Camilla, fordi jeg havde en dyb utilfredshed med mit liv og mine valg i livet. Jeg vidste ikke hvilken vej jeg skulle gå. Camilla hjalp mig til at få overblik over hvilken retning mit liv skulle tage, og hvordan jeg skulle gribe det an. Jeg fik hjælp til at se på mine styrker og svagheder, og på hvilke forhindringer jeg havde, og på hvorfor jeg havde dem. Camilla er skarp og bruger nogle yderst effektive værktøjer til at hjælpe en til at nå sine mål og undervejs at holde en i hånden for at nå dertil. Jeg kan kun anbefale Camilla som coach."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.