Anne-Belle Viggers - Psykoterapeut, Coach

Anne-Belle Viggers

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ønsker du forandring - og mangler du sparring til at nå dit mål! så kan jeg være den rette for dig. Anne-Belle Viggers - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR

Mit navn er Anne-Belle.
Jeg er ID LifeCoach og Psykoterapeut - og kommer med en bagrund som selvstændig i mere end 25 år.

Hos mig skal du være velkommen med dine udfordringer, som jeg tager som en kærkommen opgave at hjælpe dig med at få klarhed på.

Jeg tilbyder coaching til:

·  Nyansatte ledere
·  Stressramte
·  Folk i karriere skift
·  Små og store team 
·  Kommunikationsudfordrede 

Sammen sætter vi fokus på de rette mål for dig og vi lægger en plan med at finde vejen dertil.
Vi ser på de regler, du tidligere har levet dit liv efter, og jeg hjælper dig til at finde nogle andre regler, der harmonerer bedre med det, du gerne vil opnå i dit liv. Jeg har selv gjort op med, hvad der blev forventet af mig. Jeg støtter dig hele vejen, så du ikke kommer til at lave det oprør mod vanetænkning og andres forventninger alene.

Kommunikation har min store passion
Det er som regel kommunikation der ligger til grund for mange problemer og udfordringer, både på arbejdspladsen og mange andre steder i det offentlige rum. 
For at man kan have en god og givende kommunikation er det rigtig godt at få afstemt kommunikations niveauet. Det kan skabes ved coaching, hvor man fra et Meta (neutralt) sted tager udgangspunkt i forskellige forståelseskriterier som ofte kommer i spil, og skaber misforståelser når vi kommunikerer fra hver vores, tit følelsesmæssige tolkningsniveau. 
Med kommunikationscoaching kan man finde et fælles forståelses- og kommunikationsniveau. Et godt engagement giver en god kommunikation, som er givende for alle parter.
 
Jeg tilbyder psykoterapi, hvor jeg hjælper dig, der:

·  Er sygdomsramt
·  Har relationsudfordringer
·  Har manglende selvværd

Så har du brug for at nogen hjælper dig – med hjerte og tålmodighed - så kan jeg være den rette.

Jeg er ligeud af posen, har en sjælden råstyrke og skaber tryghed omkring mig. Blandt andet fordi jeg står ved, at jeg ikke er perfekt selv og også har haft mine egne udfordringer.

Du vil opleve, at du ikke behøver tænke over, hvad der er normalt, når du er sammen med mig. For jeg er selv anderledes med særdeles stor rummelighed. Og her hos mig skal du bare være dig og du skal ikke leve op til noget, når du er sammen med mig!

Det første indledende møde
Et ”indledende møde” kan foregå over telefon. Det er gratis og det giver os mulighed for at mærke om kemien er i orden mellem os.

Vi præsenterer os og vores baggrund og du din problemstilling. Jeg fortæller om, hvad du kan forvente, hvordan det er at være klient hos mig og om de terapeutiske værktøjer og arbejdsmetoder jeg anvender – herunder arbejdsform, de retninger indenfor psykologien jeg tror på, tavshedspligt osv.

Jeg har rummelighed for forskellighed, og elsker de potentialer der ligger gemt i det.

Husk
Du fortjener det bedste.

Priserne neden for gælder inden for min almindelige arbejdstid, som er hverdage kl. 10-18. 

Sessioner om aftenen, i weekends og helligdage koster et tillæg på 25%

Har jeg ramt noget i dig, så ring eller skriv – eller brug knappen ”ring mig op” – så ringer jeg hurtigst muligt til dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere