Anette Birkegaard

Metakognitiv terapeut

Vejle, Esbjerg, Videosamtale , GoMentor 24/7

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Metakognitive samtaler Klippekort 5 samtaler. Evt ratebetaling 3.000 kr. Aftal tid

Her er mulighed for ratebetaling

Metakognitive samtaler 700 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Metakognitive samtaler (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ønsker du at slippe fri af angst, stress, depression eller generelt psykisk mistrivsel? Anette Birkegaard - Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

Velkommen til min profilside. 

At søge hjælp er det første skridt til at få det bedre. Så lad os herfra sammen arbejde hen i mod at blive fri for det, der fylder i hverdagen. 

Min erfaring siger mig, at efter nogle få samtaler vil du allerede føle dig bedre tilpas og efter 5-7 samtaler vil dine bekymringer ikke længere fylde for dig.

Vi har alle negative, upassende, destruktive og katestrofe-tanker ind i mellem. Det kan vi ikke gøre så meget ved. Men med metakognitiv terapi kan du lære teknikker, så du reducerer den tid du bruger på tankerne. Hurtigt vil disse teknikker blive en naturlig del af din måde at tænke på og du vil ikke have behov for at gå i gentagende eller år-lange forløb hos mig.  

Jeg har klinik i Vejle og benytter mig af lokaler i Esbjerg hvor jeg er en gang om ugen.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig :)

Mange gode tanker 

Anette Birkegaard


Klientudtalelser

Matilde, 22 år - "Det er blevet nemt at være til igen. Jeg har overskud og er gladere. Hovedpinen er væk og jeg sover igen. Det er altså helt underligt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.