Anette Birkegaard - Metakognitiv terapeut

Anette Birkegaard

Metakognitiv terapeut

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Ønsker du at slippe fri af angst, stress, depression eller generelt psykisk mistrivsel? Anette Birkegaard - Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

Velkommen til min profilside. 

At søge hjælp er det første skridt til at få det bedre. Så lad os herfra sammen arbejde hen i mod at blive fri for det, der fylder i hverdagen. 

Min erfaring siger mig, at efter nogle få samtaler vil du allerede føle dig bedre tilpas og efter 5-7 samtaler vil dine bekymringer ikke længere fylde for dig.

Vi har alle negative, upassende, destruktive og katestrofe-tanker ind i mellem. Det kan vi ikke gøre så meget ved. Men med metakognitiv terapi kan du lære teknikker, så du reducerer den tid du bruger på tankerne. Hurtigt vil disse teknikker blive en naturlig del af din måde at tænke på og du vil ikke have behov for at gå i gentagende eller år-lange forløb hos mig.  

Jeg har klinik i Vejle og benytter mig af lokaler i Esbjerg hvor jeg er en gang om ugen.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig :)

Mange gode tanker 

Anette Birkegaard


Klientudtalelser

Matilde, 22 år - "Det er blevet nemt at være til igen. Jeg har overskud og er gladere. Hovedpinen er væk og jeg sover igen. Det er altså helt underligt."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.