Vil du gerne være fokuseret og rolig til eksamen ?

Skrevet d. 25-3-2019 12:44:21 af Tina Nielsen - Coach, Mentor, Mentaltræner, Stresscoach

Hvordan har du det med eksamen? Oplever du at blive nervøs til eksamen? En del unge bliver lidt spændte og nervøse til eksamen, og det er også naturligt nok. Nervøsiteten kan være en “hjælper” og være med til at skærpe vores sanser, så vi giver den alt, hvad vi har. 

 

Men nogle unge bliver så nervøse, at de ikke kan huske, hvad de vil sige og dermed ikke kan performe fuldt ud. Eksamens-nervøsitet og eksamensangst kan også hæmme på andre måder, end jeg lige har beskrevet her.

 

  • Vil du i stedet ønske, at du er rolig og fokuseret til eksamen?
  • At du rent faktisk har overskud og at dine tanker støtter dig i stedet for at arbejde imod dig?

 

Heldigvis er der hjælp at hente for at få redskaber og teknikker til at håndtere nervøsiteten.

Det kan være mentale øvelser, hvor du lærer teknikker til at ændre dine tanker, så de arbejder med dig, i stedet for imod dig.

 

Samtidig får du muligheden for at give din krop og sind en pause med mentalafslapning, så du forbereder dig mentalt til din eksamen.

En kombination af coaching og mentaltræning er en god cocktail til at hjælpe dig med at håndtere eksamensnervøsitet og eksamensangst. 


Mange hilsner fra Tina.  

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.