Stress??

Skrevet d. 24-2-2021 10:44:35 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Vigtigt spørgsmål:

Lider du af nogle af disse forfærdelige symptomer?

Nedsat hukommelse

Stress og angst

Betændelse og/eller vægtøgning i kroppen

Beskadiget beslutningstagning

Tab af fokus og produktivitet

Hvis ja ~ vidste du, at dette er de skadelige bivirkninger ved ikke at få nok afslappende søvn hver nat? Læger er enige om at få en god nats søvn er mere end bare at vågne op udhvilet. Det er nøglen til din daglige succes, opbygning af sunde relationer, genoplivning af dit helbred og manifestering af dit bedste liv. Hvis du er klar til at sove som en baby hver nat, vågner du op og er frisk og energisk til at tage din dag på Besværet søvn kommer desværre ofte fra hormonel forskydning - og oftest fra stresshormonet - som driller dig, så du ikke kan falde i søvn eller så du vågner både kl 1, 3 og 4...for søvnhormonet forskydes med stresshormonet..

Kohærens....

Seriøst - dette er udgangspunktet, du har brug for for at få den bedste søvn i dit liv!

Bare tag et øjeblik og se selv her.

P.s. Hvis du føler dig sløv, umotiveret eller kæmper for at nå dine mål - Så anbefaler jeg stærkt, at du prøver kohærens -og får undersøgt dine hormoner med en dutch test ved Nordic VMS.

#merefokuseret #søvn #sundere #stærkere #gladere

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.