LØSNINGEN PÅ AT FINDE KÆRLIGHED

Skrevet d. 23-7-2021 14:28:39 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Du leder og leder...

Du dater og dater...

Du skriver og skriver...

Du gør dig attraktiv...

Laver i farten også lidt om på dig selv...


Når kærligheden ikke kommer til dig, så er det ikke fordi, der er noget galt med dig, men måske har du et mønster, som det er på tide at bryde med. Et mønster som ikke er sundt. Et mønster som ikke gør noget godt for dig - tværtimod.


Når du ønsker dig mere kærlighed i dig liv, må du nødvendigvis også kigge på din egen kærlighed. Altså kærligheden til dig selv. Jeg er sikker på, du har læst og hørt om det tidligere. Men i sandheden er det her, løsningen på at finde kærligheden ligger.


Kigge indad kalder jeg det. Ikke noget vi er trænet i, eller har særlig stor erfaring med. Men når du begynder at kigge på din egen kærlighed, så vil du opdage nye ting i/om dig selv, som skal hjælpe dig til at tiltrække den kærlighed, som du ønsker. 

Du er ikke meget anderledes end andre. Du har måske en historie med dig, det har vi alle. Du har måske nogle traumer i fortiden, som du ikke har fået hevet op med roden, som stadig gør ondt i nutiden eller som skaber nogle overbevisninger og dine mønstre, som gør du ikke tror nok på kærligheden eller på andre.


Det kan være du har svært ved at have tillid til kvinder/mænd


Du kan have svært ved at overgive dig


Har manglende mod, når det angår, at turde sige højt hvad du har brug for


Der kan være mange ting, som gør det svært for dig at finde kærligheden. 


Når vi laver healingen på dine traumer og det ubehag og gamle uhensigtsmæssige mønstre. Så vil du opdage, at din selvkærlighed stiger. Dit værd stiger og det med at finde kærligheden løser sig. 


Kærligst


Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.