Føler du dig ikke-mødt eller ikke-forstået?

Skrevet d. 1-5-2020 13:16:15 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Gennem indsigt i dig selv og den måde du formulerer dig på - med dit sprog og dit kropssprog, kan du opnå en dybere og mere givende kontakt med mennesker, som er forskellige fra dig selv.

Når du lærer at bringe dig selv til stede med dit hjerte, din bevidsthed og din intention, kan du skabe en særlig resonans (energifelt) mellem dig og det andet menneske.

Med det som grundlag kan der opstå en balance i energierne imellem jer, så f.eks. aggression mindskes eller varme følelser bliver gensidige.

Du er velkommen til at kontakte mig for yderlige information, om hvordan du opnår indsigt i at skabe dine personlige energifelter, der kan hjælpe dig med mere positive relationer til andre mennesker.

I min bog ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” kan du læse otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler og få indblik i hvad kvinder, mænd og par har gjort, for at vende modgang og krise til medgang og lykke.

Find billigste pris på bogen via GOOGLE som Paperback eller E-bog.


Mange kærlige maj hilsener 

Vagn Kirkeskov

Forfatter til ”Livets labyrint” /Psykoterapeut/Coach/Underviser/Foredragsholder 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.