Julie Thorsted - Coach, Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Julie Thorsted

Coach, Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Velkommen til Kræft Terapi København. Jeg er kræftsygeplejerske, coach og terapeut i metakognitiv terapi og tilbyder samtaleforløb efter kræft Julie Thorsted - Coach, Psykoterapeut, Metakognitiv terapeut

Beskrivelse

Livet med og efter kræft

Velkommen til Kræft Terapi København. Mit navn er Julie Thorsted. Jeg har arbejdet 18 år som Kræftsygeplejerske på Rigshospitalet, jeg er Metakognitiv Terapeut og Certificeret Lifecoach. Gennem årene har jeg oplevet, at mange mennesker savner støtte til de udfordringer som kræftsygdommen og behandlingen giver under og efter forløbet. Det gælder både i den første svære tid under og efter behandlingerne, men i lige så høj grad også, hvis man efterfølgende får senfølger. Mange oplever for eksempel smerter i det opererede område, træthed, søvnproblemer, hukommelses- og koncentrationsbesvær. At leve med fysiske følger til kræft kan være rigtig svært på mange planer, og det kan forstærke bekymringer, grublerier og angst for, om sygdommen kunne komme igen. Studier viser, at senfølger fra kræft og kræftbehandling kan indvirke på hinanden i en nedadgående spiral. 

Koncept til ro, retning og ressourcer

Med kræftsygeplejen og metakognitiv terapi kan jeg afhjælpe dine følelsesmæssige følger og lindre nogle af dine kropslige følger til sygdommen og behandlingerne. Metakognitiv terapi er en yderst effektiv forskningsbaseret metode indenfor psykologien, der kan hjælpe med at flytte fokus fra senfølgen og bekymringerne. I metakognitiv terapi fordyber vi os i, hvordan du forholder dig til senfølgen og opnår mere hensigtsmæssige tankemønstre til at håndtere den. Det er ikke et udtryk for, at senfølgen ikke er reel, men at kroppen husker og at krop og sind naturligvis er forbundet. Jeg benytter også coaching i sessionerne til at guide dig nænsomt til, at du kan se dine muligheder og ressourcer i det ene fine liv, som du har og hjælpe dig til at se, hvad der har fået værdi for dig efter diagnosen.  

Erfaren kræftsygeplejerske

Jeg er uddannet Lifecoach hos Sofia Manning, terapeut i metakognitiv terapi fra Neokognitivt Institut og har 18 års erfaring som behandlende kræftsygeplejerske fra 3 af Rigshospitalets kræftafdelinger. I de sidste 8 af de 18 år havde jeg også det overordnede ansvar for kræftrehabilitering på Ambulatorium for Brystkræft. Derfor har jeg særlig viden til denne kræftsygdom og behandlingernes udfordringer.

I modsætning til Kræftens Bekæmpelse og de fleste sundhedscentre er mine samtaleforløb individuelle og længerevarende, typisk 5-7 sessioner. Jeg kombinerer sygeplejen med metakognitiv terapi og coaching for at kunne give mine klienter det bedste afsæt til at leve livet med eller efter deres sygdom og med eventuelle senfølger.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.