Henrik Hessel - Coach

Henrik Hessel

Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Henrik Hessel - Coach

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv - kontakt GoMentor support og få hjælp til at finde en anden mentor

 

”HVEM du vil være, er langt vigtigere end HVAD du vil være”

 • Er du bange for at begå fejl?
 • Føler du dig ”brækket over” på midten?
 • Har du svært ved at sige fra?
 • Tør du ikke drømme stort?
 • Føler du dig alene?
 • Lider du af eksamensangst?
 • Har du været udsat for mobning?

 

Jeg kan hjælpe dig med:

 • At finde frem til dine personlige værdier
 • Hvordan du vender fejl til positiv læring
 • At vise dig hvordan du omsætter dit talent til drømme
 • Hvornår og hvordan du skal sige fra og sætte grænser
 • At håndtere eksamensangst
 • Lavt selvværd og manglende tro på dig selv

 

Hvordan foregår det?

Coaching handler om at komme til at forstå sig selv før man kan forstå sin fremtid. Derfor er coaching og selvindsigt vejen frem, hvis udfordringerne skal kunne klares og ikke kun overleves. Coachingen foregår altid anonymt og med tavshedspligt. Din coach fortæller derfor intet om hvem du er eller hvad vi har talt om.

Coaching bygger på dine styrker og stiller dig spørgsmål som du helt sikkert ikke har tænkt på før. Samtalen med din coach bygger på dine svar, dine muligheder og hvilken retning du ønsker.

Jeg tilbyder coaching i både Århus og Aalborg, hvor vi sammen finder ud af hvordan du kan komme fremad.

 

Hvem er din coach?

Det kræver 10.000 timers træning at blive ekspert. Jeg har de sidste 10 år brugt mere end 16.780 timer på coaching, undervisning og rådgivning af unge, forældre og fagpersoner. Dén erfaring får du hos mig.

Jeg er uddannet socialpædagog, coach og NLP træner. Jeg arbejder primært med unge mellem 11-30 år. Jeg er derfor vant til at samarbejde med forældrene til de unge, samt at yde rådgivning hvis dette ønskes. Jeg påtager mig fuld tavshedspligt over for mine kunder og sætter en ære i at have værdier som ydmyghed og respekt for dig.

Ud over at coache uddanner jeg også professionelle coaches på både Practitioner og Master niveau.

 

Tilfredshedsgaranti:

Jeg arbejder fokuseret og løsningsorienteret. Er du mod forventning ikke tilfreds med dit udbytte af forløbet, tilbyder jeg, at betale din investering tilbage.

Du skal være velkommen til at ringe for en uforpligtende snak eller book en tid med det samme.

 

 

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere