Flemming Rasmussen - Psykolog

Flemming Rasmussen

Psykolog

Roskilde

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Supervision, individuel 900 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Denne ydelse tilbydes også telefonisk

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 54 17

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kognitiv adfærdsterapi er metoden hos mig. Den metode er god til en bred vifte af problemer – kroniske smerter, vredeshåndtering, stress, misbrug og meget mere. Flemming Rasmussen - Psykolog

Beskrivelse

Mit navn er Flemming Rasmussen – velkommen til min profilside.

Jeg er 50 år og blev uddannet sygeplejerske før jeg tog psykolog-uddannelsen. Jeg er fastansat i det offentlige, men 1 dag om ugen har jeg min private klinik, hvor jeg behandler en bred vifte af lidelser. 

Og da jeg ikke er afhængig af at have mange klienter, kan jeg uden problemer fortælle dig, hvis jeg ikke mener at kunne behandle din problematik. 

Ved første samtale skal vi således afklare hvad der er din problematik, finde ud af hvad der er vores mål og finde ud af om jeg er den rette behandler til dig. Derfor afsætter jeg den tid der er behov for – men prisen er som for en almindelig session: 900,- kr. (Jeg er ikke medlem af sygesikringsordningen, så du kan ikke få tilskud til behandling med henvisning fra din læge.) 

Jeg tilbyder:

  • Individuel terapi
  • Supervision
  • Psykologisk vurdering af klienter med medicinsk uforklarede symptomer (Det der ikke passer ind i diagnosekategorierne)

Jeg plejer lidt frækt at sige, at det er dig der skal bestille noget – jeg skal ”bare” hjælpe dig med at finde ud af, hvad du skal bestille for at bringe dig til et mere attraktivt sted. 
Tiden hos mig er således den mindst vigtige i samtaleforløbet – det, der for alvor betyder noget, er tiden mellem vores samtaler og i særdelshed de ændringer, du laver her - som følge af, hvad vi har talt om. 

Du får ikke lov til bare at sidde hos mig, gå hjem som om ingenting er hændt og så møde op til næste samtale. 
På den måde er jeg lidt skrap.
Hvis du ikke arbejder videre med din problematik mellem samtalerne, får du ikke et acceptabelt udbytte af samtalerne. 

Så du og jeg enes om, hvad du skal øve dig på, eksperimentere med eller undersøge nærmere til vi mødes igen. Og beder jeg dig om noget, som du ikke forstår hvorfor jeg vil have dig til at gøre, så skal du afkræve mig en forklaring.

Du er meget velkommen til at kontakte mig - enten på telefon eller mail.
Hvis du foretrækker det, kan du også trykke på linket "Ring mig op", så vil jeg ringe til dig så hurtigt som muligt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere