Evy Høst - Psykolog

Evy Høst

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er cand. psych. fra Psykologisk Institut, Århus Universitet. Har arbejdet foruden i D Evy Høst - Psykolog

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv.


Jeg har arbejdet med mangt og meget gennem mine 30 år som psykolog. Jeg har arbejdet med kommunikation og ledelse, udarbejdet ledelses modeller for bl.a. daginstitutinsledere. Jeg er all round projektmager, kan alt om projekter og genneførelse af dissse. Har forsket på Århus Universitet i flerkulturelhed og flersprogethed, ligesom jeg har arbejdet i forskallige kulturer, danmark, Norge, Færøerne og Grønland, - jeg er forøvrigt selv 2 kulturel. Har erbejdet meget med kultur både kultur forstået som måder at arganisere sig på og "fin" kultur, Har arbejdet med teater og dans mange år. Mit speciale område er egentlig 0 -3 årige, hvor jeg gennem mange år både har forsket og arbejdet med udvikling af observation og iagttagelse av barn og deres omsorgspersoner. jeg har erfaring indenfor både dag- og døgninstitutioner med konkret vejledning af personalet og forældre til børn både i vuggestuer, børenhaver og fritidhjem/SFO. Jeg har de sidste 10 år arbejdet i psykoatrien i Norge med børn og unge, specielt med diagnostisering og rusbehandling. Min specialitet er bl.a. ADHD. Dette er lidt af det jeg har arbejdet med. Undervisningserfaring på alle niveauer, fra dagplejemødre, som jeg har uarbejdet uddannelse for publiseret af socialministeriet, - til direktører og studerende på 2 universiteter. jeg er i virkeligheden ikke en klassisk terapeut og jeg har heller ingen preferencer inden for det terapeutiske felt, men rådgivning og vejledning til forældre og professionelle der arbejde med barn, handiocappede og unge er nok egentlig min største force. Krise og krise håndtering er næsten en selvfølge, når man er dansk psykolog. Men arbejde med alle former for Posttraumatisk stress er en anden af mine specialiter. anbringelse af børn uden for hjemmet set ud fra forældrenes og børnenenes synspunkt, - ikek systemets er en anden af mine specialiteter, bruges bl.a. i børneværnsager her.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere