Christine Grøntved - ID psykoterapeutstuderende

Christine Grøntved

ID psykoterapeutstuderende

København V

Personligt fremmøde

Samtaleterapi 200 kr. Aftal tid

Samtaleterapi blandet med øvelser, der hjælper klienten med at blive bevidst om begrænsende tanke- og adfærdsmønstre. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kognitiv psykoterapi Christine Grøntved - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Trafikulykker, brud, fyringer og skænderier kan være traumatiske, hvis man lammes i situationen og ikke får mærket sine følelser og reageret på dem. Men nu har jeg lært her på 4. år af mit terapi-studie, hvordan man kan gøre præcis det - med tilbagevirkende kraft uanset, om situationen var i går eller for 20 år siden. Og jeg har brug for en øveklient, der vil være med til at kigge på en eller flere af livets overvældende oplevelser, hvor man ikke har kunnet rumme sine følelser. Og som har lyst til at få hjælp til gradvist og nænsomt at omforme en chokerende oplevelse, der får hjertet til at banke, når man tænker på den, til en livserfaring. 

Max alvorlige traumer som overgreb er jeg ikke erfaren nok til at håndtere endnu. 

Terapien foregår i mit hjem på Vesterbro i København, tirsdag aften er bedst, og koster 200 kr. pr. session af halvanden time. Vi holder selvfølgelig god afstand og lufter ud og spritter af.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.