Stå stærkt i dig selv!

Skrevet d. 26-8-2020 21:25:45 af Zenna Grundtvig - Mentor, Psykoterapeut, Coach, Mentaltræner, Terapeut

Når jeg deler historier og indsigter med jer, føles det mest rigtigt når det er landet for mig selv først. Derfor er jeg altid ret obs. hvis ønsket om at dele bliver forhastet. Jeg ønsker at dele fra et sted hvor det giver mig energi og glæde ??? og det gør det jeg vil dele med dig nu!..

Jeg har haft en absolut fantastisk sommer herhjemme. Måske en af de bedste jeg længe kan huske! Det der var så særligt ved denne sommer var at den var fyldt af mennesker, masser af festivaller, sjov og spas og masser af personlig udvikling. Jeg var meget opmærksom på mig selv hele vejen igennem, jeg forsvandt ikke i menneskemængden, nej faktisk stod jeg mere og mere i mig selv som jeg nåede til festival nr. 4 ?❤️..

Nogle gange mister vi os selv i ønsket om at passe ind eller at passe sammen. Kender du det? At du først kigger på andre og vurderer deres ansigtsudtryk og vægter det højere end din egen intuition.

Sommeren for mig har været den ultimative test i at stå stærkt i mig selv, den har givet mig alle de udfordringer og alle de værktøjer jeg skulle bruge. Og her står jeg så, med ro i mig selv, klar til at miste, hvis det er det der skal til. Samtidig ved jeg også at jeg besidder en helt bestemt power som altid gør at jeg er det rigtige sted, møder de rigtige mennesker og bare på alle måder kan jeg mærke at jeg er støttet af universet. Jeg ønsker for dig på din rejse at du også må mærke den helt unikke kraft som er med dig, din superpower, din connection med 'the divine' eller det du føler dig forbundet med større end dig.

Du er totalt unik og ingen gør en bedre opgave i at være dig, end dig, du gør dig godt! Simpelthen ??? Tænk bare på alle de mennesker som du har gjort indtryk på igennem tiden, mennesker som udtaler at øjeblikke med dig totalt ændrede deres tilværelse!.. Se det er power!

Hvad er din superpower? ?????️?

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.