Livet som vælter

Skrevet d. 16-5-2020 16:41:25 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Livets skole


Det kan være hårdt…det kan være svært…. Det kan endda til tider føles lidt brutalt.


Det er ikke nemt på nogen måde. Og ja, det er livet jeg mener.


Det har ingen respekt for nogen eller noget – det tager ikke altid hensyn desværre.


På livets skole bliver vi ikke testet udfra vores alder, hvor meget vi kan klare. Hvor meget støtte vi har. Hvor brede vores skuldre er.


Vi sidder til samme eksamen ung som gammel, rig som fattig!Hvor uretfærdigt er det lige. Desværre er selve livet ikke nødvendigvis retfærdigt – det mærker du måske lige nu? Det er ikke rart at skulle forholde sig til, men det et sådan det kan være for os alle.


Livet går op og livet går ned. Der er vejbomme vi må forcere for igen at komme ud på den anden side. Men det behøver ikke være sådan for altid.


Det er en tilstand lige nu. Men du kan ændre på din tilstand. Du har valget til at vælge. Du kan beslutte dig for, at nok er nok. Du kan tage personligt ansvar for dit liv. Tag skæbnen i dine egne hænder.


Du må beslutte, hvad det er du vil med det fantastiske liv som er dit!


Du kan gøre op med den måde, livet er hårdt mod dig på ved netop, at tage ansvaret for hvad dui tillader at have i dit liv.


En lille øvelse du kan lave lige nu for at gøre op med din tilstand:


  • Start med at finde ud af hvad der gør dig godt.
  • Hvad der gør dig glad.
  • Hvad skal der være tilstede i dit liv for at gøre dig lykkelig? og så find ind til hvordan du får mere af det ind i dit liv?
  • Måske skal du tage fravalg og vær parat til at give slip på noget samtidig med.


Mirakler sker ikke på en dag, en uge, en måned - men ret din bevidsthed mod det du ønsker dig NU.

Jeg foreslår, at du begynder med de små nære ting som er af betydning for NETOP DIG.


Kærligst

Camilla

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.