Hvordan MIT mareridt blev til DIN vej ud af mørket!

Skrevet d. 14-12-2021 07:57:48 af Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

Du har ikke brug for at blive fixet, for der er ikke noget galt med dig!


Alle oplever smerte i deres liv. Der er selvfølgelig forskellig grad, men det der i virkeligheden betyder noget, er hvad vi gør med den smerte.


Nogle vælger, at det betyder de er svage og aldrig bliver til noget, mens andre kæmper hårdere og hårdere fordi de har indset, at uden udvikling giver livet ikke mening. Min smerte indtraf da jeg var 10 år gammel og kørte ind i en stationcar på cykel. Jeg fik 52 sting i ansigtet, og jeg ville ikke se på mig selv i flere måneder. Jeg hadede hvordan jeg så ud, og var overbevist om, at ingen ville kunne elske mig og sætte pris på mig, pga hvordan jeg så ud.


Den eneste løsning for mig, var at blive klogere, for det virkede som om at folk også satte pris på, hvem man var som person, hvis jeg var klog.


Det startede min rejse indad. Jeg gik mange år og ledte udbevist og bevist efter, hvordan jeg kunne få det anderledes. At sige at jeg blev ked af det, er en underdrivelse, men jeg gætter på, at hvis du læser dette, fordi du ønsker at ændre noget inde i dig, så ved du hvordan det føles når alt inden i en skriger og vender sig i smerte!


Når der er ting der gør så ondt inden i, bliver man utrolig sensitiv, fordi man prøver at beskytte sig selv, så ingen gør eller siger noget der minder en om smerten.


Det er derfor, at jeg i dag over telefon ved, hvordan du har det når du siger 'hej' og efter 5 sætninger ved jeg, overordnet hvem du er!


Når jeg ikke kan give nogen skylden, var jeg tvunget til at ændre det. Igennem psykologi, mindfulness, nlp, coaching, filosofi, videnskab, bevægelse, fitness, ernæring, yoga, åndedrættet og et utal andre, har jeg ledt og ledt igennem 24 år.


Jeg er 36 i dag og kan uden skyggen af tvivl sige, at jeg ved hvad det kræver at ændre sig fra intens smerte til dyb glæde! Så allerede inden jeg snakker med dig, ved jeg hvad der skal til for at få det markant bedre, og med min erfaring findes der ikke en dårlig dag, fordi det betyder, at der er risiko for, at du ikke får, det du har brug for. Og det er ikke en mulighed, når jeg ved, hvad det betyder for dig liv.


Uanset om du lever med daglige panikanfald eller let depression. Uanset om du har brug for 30 minutter eller flere måneders samtaler, så gør vi sammen det der skal til. Det er grunden til at jeg er psykolog i dag. Fordi jeg mere end noget andet, ønsker at gøre en forskel for dem der har brug for det! 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.